Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă, după ce medicii i-au spus să se pregătească de moarte. Decizia luată de celebra actriță

Cum arată acum Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă, după ce medicii i-au spus să se pregătească de moarte. Decizia luată de celebra actriță

Iată cum arată acum Selma Blair, care dezvăluie cum este viața ei după teribilul diagnostic de scleroză multiplă, într-un film documentar extrem de emoționant în care mărturisește că medicii i-au spus să se pregătească de moarte.

Selma Blair, după ce medicii i-au spus să se pregătească de moarte

Viața îndrăgitei actrițe Selma Blair apare pe marele ecran cu primul trailer al noului ei documentar “Introducing Selma Blair”.

În vârstă de 49 de ani, actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, boală autoimună a sistemului nervos, în august 2018. Posibil a avut această afecțiune de la 15 ani, dar nu a avut simptome, așa cum a mărturisit chiar Selma.

Noul film documentar al regizorului Rachel Fleit va debuta în cinematografe pe 15 octombrie 2021, înainte de a debuta pe serviciul de streaming Discovery Plus pe 21 octombrie 2021.

Selma Blair: „Filmăm ultimele zile din viața mea”

Primul trailer al filmului a fost lansat deja în online. Începe cu actrița care merge cu atenție pe scări în casa ei, spunând: „Mereu am crezut că sunt la un reality show”. Selma mai apare vorbind la un telefon de jucărie spunând: „Îmi pare rău că nu pot vorbi chiar acum, filmăm ultimele zile din viața mea”

De asemenea, apare și un colaj cu fotografii ale lui Blair cu prieteni celebri, precum Reese Witherspoon, în timp ce se aude vocea unui prieten care spune că Selma este „suficient de celebră pentru a primi atenția greșită la momentul nepotrivit”. Totodată, în trailer se mai face referire și șchiopătatul destul de sever al Selmei, iar o prietena spunând că oamenii care o văd astfel s-ar putea să creadă că este beată.

Blair mai declară că toate aceste probleme au fost doar debutul sclerozei multiple, „care este doar un simptom al unui sistem imunitar cu adevărat nesănătos”.

Selma Blair și lupta cu scleroza multiplă

După ani de tratamente chinuitoare, Selma Blair a reușit să treacă cu bine peste această greutate. Într-un interviu mai vechi, actrița a declarat că este bine și că dorește să arate lumii cum se manifestă boala ei.

„Sunt foarte bine. Sunt foarte fericită că stau de vorbă cu voi și că vă pot arăta cum este să suferi de o formă agresivă de scleroză multiplă. Așa că, după cum poți observa, nu pot să vorbesc foarte bine, am disfonie spasmodică acum”, a mărturisit Selma.

Și se pare că boala actriței s-a stabilizat în ultima perioadă. Momentan, actrița a renunțat la baston. Mai mult, și-a luat bicicletă specială pentru a se deplasa. Chiar dacă actrița nu se va vindeca niciodată, cel puțin va avea un trai mai bun.

Etichete: