Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum și cu ce se ocupă Simona Mihăescu, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv

Cum arată acum și cu ce se ocupă Simona Mihăescu, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv

GALERIE FOTO (6) Cum arată acum și cu ce se ocupă Simona Mihăescu

Cum arată acum și cu ce se ocupă Simona Mihăescu, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv. În urmă cu câțiva ani, era cea mai apreciată prezentatoare tv de la postul Acasă Tv. Simona Mihăescu joacă de 20 de ani la Teatrul Mic, unde a făcut furori cu rolul din spectacolul „Regina Maria – jurnal de Război”. Cum arată astăzi Simona?

Cum arată acum și cu ce se ocupă Simona Mihăescu, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv

Cum arată acum și cu ce se ocupă Simona Mihăescu. Pe vremea când mai exista postul de televiziune Acasă Tv, Simona Mihăescu, Corina Dănilă, Cătălina Mustață și Mihaela Tatu erau vedetele postului. Odată cu încetarea colaborării, Simona, Corina și Cătălina au revenit la proiectele de teatru și film. Simona Mihăescu, 51 de ani, joacă de peste 20 de ani la Teatrul Mic, unde recent a jucat într-un rol din spectacolul „Regina Maria – jurnal de Război”. „Regina Maria- jurnal de război” este un spectacol pornit din emoţia pe care am simţit-o atunci când am citit jurnalul de război al Reginei Maria. Ne-am dorit să realizăm un spectacol-mărturisire a spiritului desăvârşit care a fost Regina Maria.Devotamentul, curajul şi iubirea sunt sentimentele nutrite pentru poporul român şi idealul său de unire, de către cea care fost numită «Mama tuturor»”, a mărturisit Simona Mihăescu.

Vedeta a declarat într-un interviu că primul contact cu actoria a fost în film, când a primit rolul în filmul „Zâmbet de soare“ în regia Elisabetei Bostan. Pe atunci, Simona avea 17 ani și era elevă în clasa a XI-a. Fosta prezentatoare de la Acasă tv a debutat pe o scenă profesionistă înainte de a intra la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești. „Am jucat în trei spectacole, apoi am intrat la facultate și în anul patru de școală am avut, hai să spunem, debutul ca actriță profesionistă la Teatrul Mic din București, în spectacolul „Cum vă place“, în regia Nonei Ciobanu. A fost o mare șansă pentru mine să-mi găsesc atât de repede un drum în teatru”, a spus actrita.

De ce a renunțat la televiziune

Odată cu închiderea canalului tv, Simona s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrița a vorbit despre momentul în care a renunțat la emisiunile sale. „Am fost imaginea postului Acasă TV, am lucrat pentru acest post încă de la începutul lui până la sfârșitul lui. Apoi lucrurile s-au schimbat pentru toată lumea care lucra acolo și a trebuit să întrerupem toate emisiunile. Pentru mine a fost o experiență foarte importantă. Cred că, dacă pot spune așa, fără modestie, am stabilit niște recorduri. Mai întâi am fost singura dintre moderatoare care și-a continuat munca timp de 16 ani, iar toate emisiunile pe care le-am făcut au fost foarte longevive. Lucru cu care mă mândresc. Am făcut emisiunea „Ia-mă acasă“, „Acasă în bucătărie“, „Rețeta de acasă“ și altele”.

Simona Mihăescu a mărturisit că cele mai importante întâlniri din cariera sa au fost cu Elisabeta Boston, Alexandru Repan, Mitică Popescu, Dan Micu, Nona Ciobanu și multe alte personalități din lumea artistică. Simona are un fiu, Andrei, de care este extrem de mândră. Vedeta a mărturisit că cea mai mare realizare în viața sa este băiatul ei. „Nimic nu ma face mai mandra si mai fericita decat succesele lui. Incerc sa investesc cat pot de mult in el”, spunea actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: