Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată acum spitalul din Wuhan, la cinci zile de la începerea lucrărilor VIDEO

Cum arată acum spitalul din Wuhan, la cinci zile de la începerea lucrărilor VIDEO

Wuhan

Imagini incredibile filmate cu o dronă au surprins construirea noului spital din Wuhan, unde vor fi tratați peste 1000 de pacienți infectați cu coronavirus și care urmează să fie gata pe 3 februarie. Spitalul începe să prindă contur după doar patru zile de construcție.

La 5 zile de la demararea construcțiilor, chinezii au turnat deja fundația. Filmulețele publicate de Daily Mail arată zeci de camioane, excavatoare și macarale care lucrează în continuu.

Spitalul este construit după modelul unui centru medical temporar, construit la Beijing în doar o săptămână, în 2003, unde au fost tratați bolnavii de SARS în timpul epidemiei din urmă cu 17 ani.

Unitatea medicală este construită din prefabricate, pe o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi, și urmează să își deschidă porţile pe 3 februarie.

Spitalul care se va numi Huoshenshan sau Fire God Mountain Hospital este situată în suburbiile vestice ale Wuhan, epicentrul focarului de pneumonie virală provocată de noul coronavirus care a ucis cel puțin 81, a infectat mai mult de 2.800 și s-a răspândit în alte 14 țări și regiuni.

Cum se construiește un spital în China în 10 zile VIDEO

China a anunțat că va construi cel puțin patru spitale pentru pacienții infectați cu coronavirus, pentru a limita pe cât se poate răspândirea virusului. Două dintre aceste proiecte, ambele din Wuhan, au fost urgentate și trebuie finalizate în 10, respectiv 15 zile.

La construcția spitalelor vor colabora patru institute de cercetare și companii de construcții ale guvernului de la Beijing.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: