Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Adelina Pestrițu după ce și-a scos silicoanele după 8 ani! Ce se ascunde în spatele acestei decizii FOTO

Cum arată Adelina Pestrițu după ce și-a scos silicoanele după 8 ani! Ce se ascunde în spatele acestei decizii FOTO

Cum arată Adelina Pestrițu după ce și-a scos silicoanele după 8 ani! Ce se ascunde în spatele acestei decizii FOTO

Adelina Pestrițu, o figură cunoscută în lumea showbiz-ului românesc, a luat o hotărâre curajoasă recent, la doar câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Bruneta în vârstă de 37 de ani a decis să renunțe la implanturile mamare, întorcându-se astfel la aspectul natural al bustului său. Motivele care au stat la baza acestei decizii și transformarea prin care a trecut vedeta au fost expuse pe rețelele de socializare, oferind fanilor o perspectivă intimă asupra acestui proces.

Cum arată Adelina Pestrițu după ce și-a scos silicoanele după 8 ani

După opt ani de la intervenția chirurgicală prin care își mărea bustul, Adelina Pestrițu a ales să revină la forma sa naturală. În anul 2016, vedeta recurgea la ajutorul medicului estetician pentru a-și modifica aspectul fizic, însă acum a simțit că este momentul să facă o schimbare. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, a împărtășit cu urmăritorii săi acest pas important și motivația din spatele alegerii sale.

Ce se ascunde în spatele acestei decizii

Principalul motiv invocat de Adelina Pestrițu pentru renunțarea la implanturile mamare a fost disconfortul fizic pe care îl resimțea. Vedeta a vorbit deschis despre durerile de spate și disproportiile estetice pe care le-a experimentat odată cu dimensiunile neregulate ale implanturilor. Aceste aspecte au constituit factorii principali care au condus la decizia de a reveni la aspectul natural al bustului său.

„Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze. Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproportiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital”, a spus Adelina Pestrițu, relatează Cancan. 

Sursa foto: Insstagram

Procesul de transformare și recuperare

Procesul de eliminare a implanturilor mamare a fost doar începutul unei călătorii de transformare personală pentru Adelina Pestrițu. După intervenție, vedeta se află sub supravegherea specialiștilor și trebuie să respecte o serie de reguli stricte în perioada de recuperare. În ciuda provocărilor și responsabilităților implicate, vedeta își exprimă hotărârea de a parcurge această etapă cu disciplină și răbdare, cu scopul de a-și recăpăta starea de sănătate și confortul fizic.

Adelina Pestrițu își încurajează urmăritorii să nu ia decizii precipitate în ceea ce privește intervențiile estetice și să fie conștienți de posibilele consecințe asupra sănătății lor.

„Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta, pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.

Toată această “poveste” este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Sursa foto: Arhivă

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: