Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Anca, frumoasa soţie a lui Pavel Bartoş. E celebră şi ea FOTO

Cum arată Anca, frumoasa soţie a lui Pavel Bartoş. E celebră şi ea FOTO

GALERIE FOTO (4) Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este un prezentator de televiziune deja cunoscut în țara noastră, dar familia lui o ține mereu departe de ochii curioșilor. Tocmai de aceea, există un mare interes pentru a afla cine este, de fapt, soția lui Pavel Bartoș. Iată niște informații pe care nu le știai despre partenera de viață a prezentatorului de la „Vocea României”.

Cine este soția lui Pavel Bartoș, Anca

Anca Bartoș nu apare mereu în fața camerelor de filmat alături de soțul său, dar puțini știu că și ea este, de asemenea, celebră! Soția lui Pavel Bartoș a cochetat în trecut cu actoria, astfel că a apărut în serialul „La Urgență”, în anul 2008, dar și în filmul „ Ho Ho Ho 2”, din anul 2012.

Totuși, soția lui Pavel Bartoș este și ea un om de divertisment, pentru că are propria ei emisiune, pe postul dedicat copiilor Itsy Bitsy. Astfel, ea este celebră, dar din spatele radioului.

Ce spune Pavel Bartoș despre soția lui

Pavel Bartoș o numește pe soția lui „cel mai mare noroc al vieții sale” și spune că din cauza faptului că el este mereu plecat cu sarcini de la job, soția lui s-a ocupat de educația copiilor lor, cele trei fiice pe care le au împreună.

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E soția mea, Anca. De fapt, soția mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru că eu am fost plecat multă vreme, a știut să le educe, a întreținut foarte frumos această familie. Le ținem cu picioarele pe pământ, tocmai de asta n-am vrut școală de fițe, am vrut să vadă că există probleme, că există copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trăit într-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer opțiuni. Le duc la pian, la dans, la înot. Cred că pe la 15-16 ani vor ști ce drum își doresc să urmeze. E foarte important că ele să decidă”, a spus actorul într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: