Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Andra la începutul carierei! Vedeta e de nerecunoscut

Cum arăta Andra la începutul carierei! Vedeta e de nerecunoscut

GALERIE FOTO (3) Cum arăta Andra la începutul carierei! Vedeta e de nerecunoscut

Cum arăta Andra la începutul carierei! Cântăreața a evoluat spectaculos de-a lungul timpului și a știut să se reinventeze de fiecare dată pentru a rămâne în vogă. 

Cum arăta Andra la începutul carierei

Andra a fost mereu talentată și carismatică, reușind să cucerească publicul, însă nu a arătat așa dintotdeauna. Vedeta și-a schimbat acum look-ul complet și nu mai arată deloc cum arăta la începutul carierei, în anii 2000.

În urmă cu 14 ani, Andra a devenit una dintre cele mai cunscute și apreciate artiste din România. Piesele ei deveneau hit-uri una după alta, iar publicul o idolatriza. După ce a început să câștige bani din muzică, Andra a s-a preocupat din ce în ce mai mult de imaginea sa. Față de acum, look-ul de atunci era unul total diferit. Artista avea părul lung și roșcat iar din punct de vedere vestimentar ea experimenta diferite stiluri, pentru a și-l găsi pe acela care i se potrivește.

Cum arăta Andra la începutul carierei! Andra a evoluat pe toate planurile. Artista a devenit soție și mamă, iar cariera ei a prosperat de-a lungul timpului. În prezent este una dintre cele mai bine îmbrăcate artiste de la noi, dar și cele mai apreciate din punct de vedere muzical, scrie spynews.ro.

Artista a fost criticată de fani pentru aspectul său

De curând artista a fost criticată de fanii ei pentru faptul că nu se mai îngrijește așa cum o făcea odinioară. Aceștia i-au spus că s-a îngrășat și că nu mai este deloc atentă la aspectul său. Acum, Andra a ținut cont de criticile fanilor și s-a apucat de sport, slăbind câteva kilograme bune. Mai mult, artista s-a tuns, iar acum arată senzațional.

De asemenea, Andra și-a schimbat și stilul vestimentar și a optat pentru outfit-uri cool, fresh și la modă. Evoluția artistei este una evidentă.

Cât despre viața personală, nici nu mai vorbim. Din ultimele sale fotografii, postate pe rețelele de socializare, pe lângă noul său aspect cu care ne-a impresionat, vedem și că s-a pregătit pentru Sărbători. Chiar dacă nu mai are cântări, știm că se bucură mereu să fie alături de cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: