Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină: ”Am făcut pace cu morile de vânt”

Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină: ”Am făcut pace cu morile de vânt”

Andreea Ibacka insarcinata

Andreea Ibacka se bucură de o vacanță de vis în Mykonos, Grecia. Soția lui Cabral, deși este însărcinată în al doilea trimestru, arată foarte bine.

Cum arată Andreea Ibacka în al doilea trimestru de sarcină: ”Am făcut pace cu morile de vânt”

Andreea Ibacka va deveni mamă a doua oară în acest an. Înainte de nașterea care va avea loc în toamnă, soția lui Cabral a dat fuga în Grecia pentru a se relaxa și bucura de o vacanță de vis.

De acolo, postează pe rețelele de socializare fotografii în care se vede cum arată în al doilea trimestru de sarcină. După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, Andreea Ibacka încă are o siluetă frumoasă, deși poartă un copil în pântec.

Cum a aflat că este Andreea Ibacka de sarcină

Actrița a povestit într-un interviu că a avut simptome de sarcină. Drept urmare, și-a făcut un test care i-a ieșit pozitiv. Vestea a șocat-o atât pe ea, cât și pe Cabral. Cei doi mai au o fetiță împreună: Namiko.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună.Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute. Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate!”, a declarat Andreea Ibacka.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: