Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka, detalii despre cel de-al doilea copil. Ce a spus despre sexul și numele bebelușului

Andreea Ibacka, detalii despre cel de-al doilea copil. Ce a spus despre sexul și numele bebelușului

Andreea Ibacka insarcinata

Cabral și Andreea Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară, în acest an. Cabral a fost cel care a dat vestea sarcinii soției sale, în urmă cu câteva zile. Iată ce a spus Andreea Ibacka despre numele viitorului lor copil și despre sexul acestuia.

Andreea Ibacka, detalii despre cel de-al doilea copil. Ce a spus despre sexul și numele bebelușului

Andreea Ibacka a mărturisit că ea și Cabral știu sexul copilului, dar preferă să nu-l dezvăluie, momentan. Totodată, nu s-au decis în privința numelului bebelușului, care va fi adus pe lume în toamnă.

”Încă nu am ales numele. O să anunțăm și sexul în scurt timp, atunci când o să fim siguri. Cu numele a fost întotdeauna o problemă la noi, așa că probabil ne vom hotărî pe ultima sută., a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Când va naște, mai exact, Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a mai dezvăluit că la finalul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie va aduce pe lume cel de-al doilea copil. La începutul sarcinii, a avut unele stări de rău, dar acum se simte mai bine, a mai spus actrița.

”O să nasc în septembrie la final sau la început de octombrie, o să vedem. Acum sunt foarte bine. Nu mai am niciun fel de probleme, stări de rău. În primele 10 săptămâni am avut dimineața niște stări mai ciudățele, comparând cu prima sarcină când nici măcar nu am simțit că sunt însărcinată. Au fost niște stări specifice și burtica s-a rotunjit foarte repede. Fiind a doua oară, este o burtică cu exercițiu. Faptul că acum povestim public despre asta, ne ajută cumva să ne obișnuim cu ideea celui de-al doilea copil. Acum că pot să fiu gravidă oficial mă ajută să fac planuri și să-mi imaginez ce urmează. Sunt mult mai pregătită.”, a mai spus frumoasa actriță.

Andreea Ibacka și Cabral mai au o fetiță pe nume Namiko, născută în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: