Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fetița lui Cabral? Namiko a crescut foarte mult și a devenit foarte frumoasă FOTO

Cum arată fetița lui Cabral? Namiko a crescut foarte mult și a devenit foarte frumoasă FOTO

GALERIE FOTO (5) Cum arată fetița lui Cabral? Namiko a crescut foarte mult și a devenit foarte frumoasăFOTO

Cabral Ibacka este un soț și un tată model, iar acest lucru se vede din felul în care se comportă cu cele două fete din viața lui! De curând, acesta a fost surprins alături de soția lui și de fiica lui cea mică, Namiko! Iată cât de mult a crescut micuța. 

Cum arată fetița lui Cabral

Cabral Ibacka este o persoanlitate publică carismatică, care știe să se facă plăcut de cei din jurul lui. Atunci când nu este pe micile ecrane, la filmări sau în direct, Cabral Ibacka preferă să petreacă timpul în sânul familiei, alături de Andreea și de fiica lui cea mică, Namiko.

Recent, prezentatorul TV a fost surprins de paparazzi de la cioa.ro în compania celor două iubiri ale lui. Din imagini ne putem da seama că este un tată exemplar și că o adoră pe micuța lui. Cabral a mers până în apropierea unui parc din Capitală cu mașina imensă în care a încăput și tricicleta de fițe a micuței.

Cum arată fetița lui Cabral? Namiko a crescut foarte mult și a devenit foarte frumoasăFOTO

La destinație, Cabral și-a ajutat micuța să se schimbe, în autoturism, după care a luat-o în brațe, a scos-o afară, și a pus-o pe mașină, în partea din spate, ca să-i aranjeze șosetele și să-i prindă încălțămintea. În acest timp, mămica Andreea Ibacka aduna lucrurile din mașină, cele de care aveau nevoie la plimbarea prin parc. După ce a pregătit fetiță, Cabral s-a apucat să pregătească, pentru plimbare, tricicleta micuței Namiko. Acesta s-a sigurat că totul este ok și a plecat după fetele lui.

Micuța Namiko a crescut tare mult, iar pe zi ce trece se face din ce în ce mai frumoasă. Și nu ar avea cum altfel, pentru că părinții ei sunt două vedete foarte atrăgătoare din showbiz-ul românesc.

Cum arată fetița lui Cabral? Namiko a crescut foarte mult și a devenit foarte frumoasăFOTO

Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani

Inoke are acum 18 ani și se transformă într-o adevărată domnișoară, mărturie stând fotografiile pe care tânăra le postează pe rețelele de socializare.

Cabral Ibacka se poate considera un tată fericit, când vine vorba de familia lui și mai exact de fetele sale. Inoke, fata cea mare a vedetei a împlinit de curând 18 ani și pare că moștenește trăsăturile exotice ale tatălui sau. Cu această ocazie, tatăl Cabral a ținut să transmită un mesaj înduioșător pentru fiica sa, ajutându-se de blogul său

”Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viaţă. Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău. Au trecut 18 ani. Cu regrete că aş fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulţumirea că ce am ştiut a face cum trebuie, deşi nu a fost varianta uşoară… am ştiut. Acum… doar aşteptarea de a vedea dacă am avut dreptate”, a scris cu sinceritate Cabral.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: