Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Cabral cunoscut? Ce făcea prezentatorul înainte de a deveni celebru

Cum a ajuns Cabral cunoscut? Ce făcea prezentatorul înainte de a deveni celebru

Cum a ajuns Cabral cunoscut? Ce făcea prezentatorul înainte de a deveni celebru

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România, însă mulți se întreabă cum a ajuns acesta cunoscut și mai ales, cu ce ocupa înainte de a deveni celebru. 

Cum a ajuns Cabral cunoscut

Cabral este de departe cea mai apreciată vedetă din televiziune. Prezentatorul a reușit să-și creeze o carieră de succes și să atragă simpatia publicului prin felul lui carismatic. Deși toți știu acum cât succes are, nu mulți știu cu ce se ocupa și mai ales cum a ajuns acesta să lucreze în televiziune.

Pe lângă emisiunea pe care o prezintă, Cabral Ibacka mai are și un blog unde vorbeste despre proiectele personale, dar și despre exeperiențele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Recent, acesta a postat un articol în care a povestit cum își câștiga banii și cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebru, potrivit ciao.ro.

”Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a mărturisit Cabral Ibacka pe blogul său personal.

Despre cum a ajuns în televiziune, Cabral le-a expicat fanilor lui că și-a dorit acest lucru, dar drumul până acolo a fost acompaniat de multe obstacole. Mai mult, acesta a mărturisit că de-a lungul timpului au fost multe castiguri pe care le-a refuzat.

”Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri. Până la urmă, m-am dus, de gura celor apropiați… și am cam rămas. Am început cu „Roata de Rezervă”, care era o emisiune auto. Dar apoi am vrut să mă opresc. Și, când m-au invitat cei de la Prima la un casting, m-am dus cu un dosar de oferte de asigurări, pe vremea aia lucram în paralel ca inspector de asigurări. Ei mă întrebau de emisiune… eu îi întrebam de parcul auto!”, a dezvăluit Cabral.

Ce spune Cabral despre celebritate

Cum a ajuns Cabral cunoscut? În cadrul unui interviu, Cabral a vorbit despre celebritate, dar și despre avantajele și dezavantajele care vin odată cu popularitatea. Prezentatorul este o persoană deschisă și a știut întotdeauna că popularitatea vine la pachet și cu dezavantaje.

”Stai la coadă, că e de porc să te bagi în față. Doar că, atunci când ajungi la ghișeu, sunt uneori șanse să zâmbească cineva prin gemulețul ăla de la nivelul buricului. Cât despre poze pe stradă, cu două excepții, fac oricând și oriunde. Excepțiile sunt simple… Când sunt cu Namiko, fiindcă ea nu poate să înțeleagă că o pun pe hold, și am experiența asta de la Inoke și mi-am dat seama că pentru ea nu a fost deloc plăcut. Și când suntem la masă, că nu te pui între om și micii din fața lui…”, a afirmat Cabral.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: