Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cabral! Luana are 53 de ani acum

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cabral! Luana are 53 de ani acum

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cabral! Luana are 53 de ani acum

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cabral! Luana Ibacka arată excepțional, chiar dacă are 53 de ani. Puțini își amintesc de vremea când cei doi erau căsătoriți. 

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cabral

Luana Ibacka, pe numele de fată, Mitran, și Cabral au divorțat în urmă cu 15 ani, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, Inoke, care acum are 18 ani. Nu sunt mulți cei care mai țin minte cum erau aceștia când erau căsătoriți și mai ales că Luana era mai cunoscută decât Cabral.

Acum, Luana colaborează și cu ZDS, canalul online al publicației Ziarul de Sănătate, acolo unde o are colegă pe Simona Dragomir, care a lucrat la Antena 1 și Itsy Bitsy FM. De asemenea, Luana Ibacka oferă și servicii de ”Life trainer”, scrie wowbiz.ro.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Cabral! Luana a reușit să rămână tânără atât pe interior cât și pe exterior. Ea a reușit să-și păstreze o siluetă perfectă și un chef de viață ieșit din comun, în ciuda faptului că nu și-a mai refăcut viața alături de un alt bărbat, sau cel puțin nu în mod oficial.

După divorțul dintre ei, Cabral și-a păstrat cheful de viață, însă alături de o actriță ceva mai tânără decât el. Andreea are 35 de ani iar în decembrie 2018 a devenit mama unei fetițe. Andreea și Cabral și-au unit destinele în anul 2011, după o relație de peste trei ani.

Cabral și Luana au fost căsătoriți doar 2 ani iar cei doi au rămas în relații foarte bune. Diferența de vârstă de zece ani nu a părut să se simtă decât spre finalul căsniciei, când Cabral începuse să devină și el cunoscut. Semnarea contractului cu postul Acasă TV a însemnat intrarea în liga mare, mai ales că-l ajuta și vârsta.

”S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, a mărturisit Luana Ibacka atunci când a fost întrebată despre motivul divorțului.

Luana Ibacka a mai rămas o vreme la Prima TV, după care a simțit că Internetul este viitorul. Și-a creat propriul site și propria comunitate grupată în jurul paginii ei de Facebook, aceasta fiind urmărită în acest moment de peste 170.000 de fani.

Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, din căsnicia cu Luana, a împlinit 18 ani pe 29 septembrie. Inoke Ibacka s-a transformat într-o tânără superbă, moștenind cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Cabral i-a dedicat o postare pe blogul lui, alături de o fotografie cu Inoke micuță.

”Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită”, este o parte din mesajul lui Cabral.

Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani

Mama lui Inoke, Luana Ibacka, i-a scris un mesaj pe contul ei de Instagram și, la fel, a postat o fotografie din copilărie a fetei: ”Oricât de plăcut ar fi, prezentul nu poate fi menținut. Nici viitorul, prevazut. În fața copilului, mi-am dat seama mereu că aparenta înțelepciune, cunoaștere lumească, inteligența, nu fac 2 bani. A iubi prea mult este la fel de rău cu a nu iubi deloc. An de an, de ziua ei, realizez cât de fragil și efemer e fiecare moment al vieții”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: