Redactia.ro
Home » Monden » Fiica cea mare a lui Cabral, Inoke, nu mai păstrează legătura cu acesta: ”Sunt pe lista neagră”

Fiica cea mare a lui Cabral, Inoke, nu mai păstrează legătura cu acesta: ”Sunt pe lista neagră”

Cabral s-a împăcat cu fiica sa cea mare, Inoke

Cabral (43 ani) a dezvăluit că fiica sa cea mare, Inoke, din prima căsătorie cu Luana, nu mai ține legătura cu el. Tânăra în vârstă de 18 ani refuză orice formă de comunicare cu tatăl său. Care este motivul?

Fiica cea mare a lui Cabral, Inoke, nu mai păstrează legătura cu acesta: ”Sunt pe lista neagră”

Cabral a dezvăluit, de curând, că fiica sa cea mai mare, din prima căsătorie, este supărată pe el și refuză așadar să mai vorbească cu acesta. Cabral dă vina pe vârsta tinerei, care are 18 ani. Totodată, Inoke a aflat că actuala soție a tatălui, Andreea, este însărcinată, dar nu a avut, momentan, nicio reacție.

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Protv.

De ce AU DIVORȚAT Cabral și Luana?! Ea a spus totul: Când am avut o relație cu el, …. Află DETALII NEȘTIUTE până acum despre RELAȚIA celor doi! | B1.ro

Foto: Cabral, în perioada căsniciei cu Luana, alături de aceasta și fiica lor

Cabral și Luana au divorțat în  anul 2005. Ulterior, prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii” și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătraşcu, în prezent Andreea Ibacka. Ambii sunt părinții unei fetițe, Namiko, născută în 2018.  În acest an, Andreea Ibacka (35 ani) va deveni, din nou, mamă. Vestea a fost dată în urmă cu câteva zile chiar de Cabral, pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie amuzantă. În toamnă, zic. Andreea Ibacka-Namiko”,  a scris Cabral în descrierea fotografiei.

Mai apoi, Cabral a venit cu o reacție pe această temă pentru un post tv, în cadrul căruia a explicat că el și Andreea nu și-au propus să devină părinți în acest an. Însă, odată ce au primit vestea, s-au bucurat. Momentan, sarcina actriței decurge bine, a mai precizat faimosul prezentator.

În toamnă. Așa pare că s-a potrivit.Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a declarat Cabral pentru un post TV.

Andreea Ibacka este nerăbdătoare să-și țină în brațe și cel de-al doilea copil: Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului„,  a spus Andreea Ibacka.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: