Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Angela Merkel în costum de baie! Au apărut fotografii rare cu liderul german

Cum arată Angela Merkel în costum de baie! Au apărut fotografii rare cu liderul german

GALERIE FOTO (7) Cum arată Angela Merkel în costum de baie! Au apărut fotografii rare cu liderul german

Cum arată Angela Merkel în costum de baie! Imagini rare cu liderul german au apărut în mediul online. Aceasta mai are câteva zile până va renunța la funcție. 

Cum arată Angela Merkel în costum de baie! Au apărut fotografii rare cu liderul german

Angela Merkel, prima femeie care a condus guvernului federal de la Berlin, va renunța în câteva zile la funcție și nu va mai participa la alegeri. Decizia pe care a luat-o Angela Merkel vine la 16 ani de când a preluat mandatul, urmând ca pe 26 septembrie Germania să aibă, foarte posibil, un nou cancelar.

Aceasta este una dintre cele mai puternice femei din lume, iar imaginea ei a fost mereu intactă. De curând însă, la doar câteva zile înainte de pensionare, liderul german a fost văzută în costum de baie. Imaginile rare au fost publicate în mediul online.

Odată cu apropierea alegerilor, cei de la Profimedia Images au început să posteze mai multe fotografii de arhivă cu liderul german, unele dintre acestea fiind realizate în Italia, în timp ce Angela Merkel și soțul ei se aflau la unele băi termale. Imaginile în care Angela Merkel apare în costum de baie sunt realizate în luna martie a anului 2013.

Ce pensie va avea Angela Merkel

Angela Merkel, în vârstă de 67 de ani, se va retrage din funcția de Cancelar al Germaniei după alegerile generale din septembrie. În toți acești ani și-a consolidat poziția de unul dintre cei mai de succes lideri politici din lume.

Cancelarul german Angela Merkel va primi o pensie lunară de circa 15.000 de euro, după ce îşi va încheia mandatul în fruntea guvernului federal. Calculul pensiei a ţinut cont de numeroşii ani petrecuţi de Merkel în parlamentul german. Și vechimea sa în posturi de ministru în guvernul federal şi de cancelar a contat foarte mult.

Angela Merkel va primi aproape jumătate din salariul actual Aceasta câștigă în prezent peste 35.000 de euro pe lună. La fel ca toţi foştii cancelari şi foşti preşedinţi federali, Merkel va avea, de asemenea, dreptul la un birou. În plus, i se va plăti un manager de birou, doi asistenţi, un dactilograf şi un şofer.

În timpul funcției sale, ea a avut de-a face cu cinci prim-miniștri ai Regatului Unit, patru președinți francezi și șapte prim-miniștri italieni. Pe 24 iulie, anul curent, Angela Merkel a susținut un ultim discurs în Parlamentul german.

Angela Merkel a sugerat că după ce îşi va termina actualul mandat de cancelar s-ar putea întoarce la profesia ei din tinereţe. Mai exact, aceasta se va întoarce la catedră, unde va fi profesoara de fizică. Originară din fosta Germanie comunistă, Angela Merkel a absolvit fizica la Universitatea Karl Marx din Leipzig în anul 1978, iar în 1986 şi-a luat doctoratul în fizică şi apoi a devenit profesor şi cercetător la Academia de Ştiinţe din Berlinul de Est.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: