Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Angela Rusu după ce a născut la 47 de ani. Artista a avut deprese postnatală

Cum arată Angela Rusu după ce a născut la 47 de ani. Artista a avut deprese postnatală

Cum arata Angela Rusu dupa nastere

Angela Rusu a adus pe lume, în urmă cu aproape trei săptămâni, cel de-al treilea copil, o fetiță pe nume Măriuca. De asemenea, în aceeași lună în care născut, Angela Rusu a devenit și bunică, căci fiica sa, Larisa, a dat naștere tot unei fetițe. Iată cum se simte și cum arată acum artista.

Cum arată Angela Rusu după ce a născut la 47 de ani. Artista a avut deprese postnatală

Angela Rusu este mamă și bunică la cei 47 de ani. Anul acesta va fi memorabil pentru artistă, căci atât ea, cât și fiica ei, Larisa, au născut în aceeași lună, mai, două fetițe. Angela Rusu a mărturisit că după aducerea pe lume a propriului copil s-a confruntat cu depresia postnatală și a precizat motivul din cauza căruia nu alăptează.

Cântăreața de muzică de petrecere recunoaște că cea de-a treia naștere o pune puțin în dificultate. Totodată, simte că viața i s-a schimvat radical.

Foto: Angela Rusu, acasă după naștere. Arhivă personală

”Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca (artista mai are două fiice-n.r)  aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam. Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun”, a spus Angela Rusu pentru Click!

Angela Rusu, despre depresia postnatală: ”Am avut multe nopți nedormite și am clacat”

angela rusu

Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatala dorindu-și ca totul să arate impecabil pentru cea mică. De asemenea, recunoaște că nu mai poate face ”treabă ca înainte”.  După naștere, solista s-a recuperat rapid, deși a trecut printr-o operație de cezariană.

”Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară, vreau ca totul să fie perfect, vreau să fac treabă ca înainte și nu mai pot. Am avut multe nopți nedormite și am clacat!  (…) Nașterea a decurs foarte bine. Eu nu am avut probleme, m-am recuperat foarte bine, chiar m-au dat medicii exemplu pentru pacientele tinere. M-am ridicat foarte repede din pat, deși sunt operată. Am fost un titirez, apoi m-au copleșit emoțiile când am văzut-o pe Măriuca. Un moment tare frumos! ”, a mai spus Angela Rusu pentru aceeași sursă.

De ce nu-și alăptează fetița Angela Rusu

Angela Rusu refuză să alăpteze din cauză că din iulie are o serie de evenimente și nu vrea să o obișnuiască pe cea mică cu sânul.

”Nu o alăptez deloc, din cauza evenimentelor. Noi începem din iulie și m-am gândit că este greu și pentru ea să se învețe la sân și apoi să întrerup. Suntem în perioada de adaptare, am găsit un lapte potrivit pentru ea. Încercăm sa ne formăm programul după ea”, a mai adăugat Angela Rusu.

În privința botezului, Angela Rusu și soțul ei nu au ajuns la un consens, dar speră ca în septembrie să aibă loc evenimentul. Nu va invita mai mult de 50 de persoane.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: