Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Angelina Jolie la 11 ani de la dubla masectomie. Operația a salvat-o de cancerul la sân

Cum arată Angelina Jolie la 11 ani de la dubla masectomie. Operația a salvat-o de cancerul la sân

GALERIE FOTO (2) angelina jolie

Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Fosta soție a lui Brad Pitt demonstrează cu fiecare apariție că eleganța și rafinamentul sunt cuvintele care o definesc cel mai bine. Cum arată Angelina Jolie, la 11 ani de la dubla masectomie pe care a suferit-o?

Cum arată Angelina Jolie la 11 ani de la dubla masectomie

Angelina Jolie a ajuns la 47 de ani, însă trecerea timpului pare să nu o afecteze în vreun fel. Actrița este la fel de frumoasă ca acum un deceniu, iar dubla masectomie pe care a suferit-o nu i-a afectat viața într-o manieră negativă. Ea a decis să treacă prin această procedură tocmai pentru a nu risca apariția unui cancer la sân, având un istoric al acestei boli în familia. Mama actriței a fost răpusă de cancer.

angelina jolie
Angelina Jolie a strălucit la Paris

„Mama mea s-a luptat cu cancerul timp de aproape zece ani şi a murit la 56 de ani. A rezistat destul ca să îşi cunoască primul nepot şi să îl ţină în braţe. Dar restul copiilor mei nu vor avea şansa de a o cunoaşte şi de a afla ce fiinţă plină de graţie era. Când am aflat care este situaţia, am decis să iau măsuri pentru a minimaliza riscurile cât se poate de mult. Am început cu sânii, deoarece riscul de cancer la sân este mai mare decât cel de cancer ovarian, iar operaţia este mai complexă”, povestea Angelina Jolie.

Angelina Jolie are o frumusețe atemporală

Prezentă în Paris, Angelina Jolie a reușit să întoarcă toate privirile și a făcut o adevărată baie de mulțime. Angelina a purtat o rochie bej, un palton negru și o geantă albă semnată de către cunoscutul Christian Dior. Cel mai prețios accesoriu a fost, însă zâmbetul pur și simplu molipsitor. Divorțul de Brad Pitt a fost unul zgomotos, însă Angelina a avut puterea de a depăși acest moment atât de dificil pentru întreaga ei familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: