Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată apartamentul lui Țiriac din zona Băneasa. Include facilități care depășesc standardele obișnuite de locuire

Cum arată apartamentul lui Țiriac din zona Băneasa. Include facilități care depășesc standardele obișnuite de locuire

GALERIE FOTO (5) Ion Tiriac

Ion Țiriac, cunoscutul om de afaceri și fost jucător de tenis, deține un apartament de lux în zona Băneasa, care impresionează prin dimensiuni și opulență. Situat în complexul rezidențial Stejarii, locuința lui Țiriac a fost pentru prima dată prezentată publicului acum aproximativ 10 ani, în cadrul „Anuala de Arhitectură” din București. Evenimentul a oferit o privire rară în viața privată a uneia dintre cele mai bogate persoane din România.

Cum arată apartamentul lui Țiriac

Apartamentul lui Ion Țiriac se întinde pe o suprafață de 2.460 de metri pătrați și include facilități care depășesc cu mult standardele obișnuite de locuire. Pe terasa penthouse-ului se află o piscină uriașă, oferind o oază de relaxare și distracție. Interiorul apartamentului este amenajat cu un bar fix, similar celor din cluburi exclusiviste și include un dormitor matrimonial deosebit de impresionant.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale dormitorului este patul, care ocupă nu mai puțin de 16 metri pătrați și este tapițat în piele de elefant. Aceasta reflectă pasiunea lui Ion Țiriac pentru vânătoare și gustul său pentru materialele rare și exotice.

În anul 2012, apartamentul a fost înscris la categoria „Amenajări interioare” în cadrul Anuala de Arhitectură. Deși nu a câștigat niciun premiu, înscrierea sa a fost o recunoaștere a designului sofisticat și a atenției la detalii.

În vârstă de 84 de ani, Ion Țiriac și-a construit o avere impresionantă prin diverse domenii de activitate, inclusiv banking, asigurări, real estate și industria auto. În 2019, el a ocupat locul 1.545 în clasamentul Forbes, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari. Această performanță reflectă nu doar abilitățile sale antreprenoriale, ci și impactul său semnificativ asupra economiei românești.

Care este viziunea lui Ion Țiriac asupra României

Într-un interviu, Ion Țiriac a discutat despre România și cum ar trebui să arate țara în viziunea sa. El a subliniat frumusețea naturală și potențialul țării, menționând că România a fost întotdeauna o țară superbă, chiar înainte de ultimele trei decenii de transformări economice și politice.

„România a fost întotdeauna o țară superbă. Toată lumea acum latră și vorbește de o Românie de 32 de ani și de 32 de ani mărim pensiile, facem alte treburi și facem alte socoteli ș.a.m.d. Și înainte de acești 32 de ani România a existat.
Era superbă, senzațională, adevărată, ba chiar am dat exemple și în alte continente. Țin minte că din continentul african veneau studenți la Medicină fără limite. Unde mă doare foarte mult e sportul. Am fost undeva la masa lumii.

Dacă voiai șase continente, noi eram în continentul ala reprezentând Europa, dar am dispărut complet. Avem excepții, ca întotdeauna.

Adică gena românească există de la Năstase până la Hagi, până la Nadia și mai devreme, acum uite și Halep și Popovici, care este unic în România. Dar nu avem cum să cernem, adică nu avem masa suficientă pentru treaba asta!”, a declarat omul de afaceri.

Apartamentul lui Ion Țiriac din complexul rezidențial Stejarii este un exemplu de lux și rafinament, reflectând gusturile și pasiunile unuia dintre cei mai bogați oameni din România. Cu facilități impresionante și un design interior sofisticat, locuința este o emblemă a succesului său financiar și a stilului de viață extravagant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini