Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Bianca Drăguşanu pe vremea când era asistentă TV! Încă nu exagerase cu operaţiile estetice FOTO

Cum arăta Bianca Drăguşanu pe vremea când era asistentă TV! Încă nu exagerase cu operaţiile estetice FOTO

GALERIE FOTO (4) Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, mai ales pentru faptul că a trecut printr-o transformare incredibilă de-a lungul anilor, fiind adepta operațiilor estetice. Iată cum arăta aceasta înainte de toate intervențiile estetice!

Cum arăta Bianca Drăgușanu pe vremea când era asistentă TV

Bianca Drăgușanu și-a început cariera în televiziune fiind asistentă TV la Antena 1, alături de Daniela Crudu. La acel moment, cele două nu arătau deloc cum o fac acum, pentru că nu exageraseră cu operațiile estetice. Între timp, aspectul lor s-a schimbat foarte mult, după vizitele la medicii esteticieni.

Pe vremea când era doar o asistentă TV, Bianca Drăgușanu avea o înfățișare cu totul diferită. Aceasta nu apelase de atâtea ori la medicul estetician și era mai naturală. Imaginile din galeria foto vorbesc de la sine!

Bianca Drăgușanu nu se ferește să spună că îi place să fie „tunată”

De când a intrat în lumina reflectoarelor, Bianca Drăgușanu și-a tot schimbat aspectul exterior. Aceasta a renunțat la aproape tot ce era natural și a ales să se înfrumusețeze folosind specialiști. Astfel, ea și-a scos alunița pe cate o avea pe față, și-a tatuaj sprâncenele, și-a pus gene false, a apelat la extensiile de păr pentru o poadoabă capilară mai lungă. De asemenea, Bianca Drăgușanu și-a mărit buzele, a făcut augumentare mamară și de posterior.

Nici nasul vedetei nu a rămas neatins pentru că a făcut o rinoplastie și zâmbetul ei este perfect pentru că are fațete dentare.

De altfel, Bianca Drăgușanu nu se ferește să recunoască faptul că îi place să frecventeze medicii esteticieni.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, povestea Bianca Drăgușanu pentru fanii ei pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: