Redactia.ro
Home » Monden » Dragoste cu năbădăi. După ce a luat bătaie, Bianca Drăgușanu a plecat cu Alex Bodi în vacanță

Dragoste cu năbădăi. După ce a luat bătaie, Bianca Drăgușanu a plecat cu Alex Bodi în vacanță

bianca dragusanu alex bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că trec la agonie la extaz. După ce în spațiul public au apărut mai multe imagini în care vedeta era grav bătută de iubitul ei, acum alte imagini stârnesc uimire și controverse. Mai exact, Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram o fotografie de pe aeroportul Henri Coandă, prin care a dat de înțeles că a plecat cu partenerul său spre o destinație necunoscută.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, posibilă împăcare?

După ce a luat grav bătaie de la partenerul său, Bianca Drăgușanu pare că nu vrea să pună capăt relației cu Alex Bodi. O demonstrează o fotografie de pe Instagram în care vedeta era la Aeroportul Henri Coandă și pare că pleacă spre o destinație necunoscută cu partenerul său, potrivit playtech.ro.

Totodată, Bianca Drăgușanu a postat câteva fotografii din vacanța misterioasă, în care era alături de Alex Bodi.

 

Alex Bodi, violent cu Bianca Drăgușanu 

Blonda s-a filmat în mașină, joi dimineață, având ochelari uriași pe ochi, dar care lăsau să se vadă vânătăile. Ea a început să vorbească, să promită dezvăluiri legate de agresiunea la care a fost supusă.

Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arătă o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație, în filmarea pe care a postat-o joi dimineață pe paginea ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu, cu ochii învinețiți

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 18.30 , au apărut imaginille în care Bianca apare la brațul lui Alex Bodi, cu ochii învinețiți și gura tumefiată. Ele au fost imagini surprinse de paparazzi și publicate de cancan.ro. Vineri, spynews.ro publica imagini cu Bianca și Alex Bodi, afirmând că au fost făcute joi seară, după apariția pozelor cu vedeta care nu șchiopăta. Nu se vedeau vânătăile deoarece fața îi era acoperită cu masca anti-covid. Ea și Alex aveau pungi în mâini. Cei doi s-au urcat în bolidul de lux al afaceristului.

Bianca Drăgușanu nu a depus sesizare la Poliție

Deocamdată, Poliția nu a primit nicio sesizare legată de vreo violență domestică din partea Biancăi Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: