Redactia.ro
Home » Monden » Detaliul ruşinos despre Bianca Drăguşanu. Cu câte clase a rămas vedeta

Detaliul ruşinos despre Bianca Drăguşanu. Cu câte clase a rămas vedeta

Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu este o personalitate cunoscută de mai toți românii, dar aceasta ascunde un secret ce poate fi considerat de unii rușinos. Iată despre ce este vorba!

Câte clase are, de fapt, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce a fost iubita lui Cătălin Botezatu și a participat la mai multe prezentări de modă. Viața publică i-a plăcut mereu iar statutul de vedetă a fost cel la care a aspirat dintotdeauna. Acum, ea are tot ce și-a dorit vreodată, o viață luxoasă și fără griji, dar relațiile de cuplu sunt cele care îi dau bătăi.

În trecut, Bianca Drăgușanu a urmat nu mai puțin de trei licee. Din varii motive, vedeta a trebuie să plece de la două licee și a reușit să termine la un al treilea, care avea profil economic.

A luat examenul de Bacalaureat cu note bune, iar media ei generală a fost 8,95. Bianca Drăgușanu a reușit să obțină nota 10 la două materii și anume tehnica servirii consumatorilor și educație fizică, a luat 9 la limba română și engleză, iar la matematică Bianca Drăgușanu a obținut nota 7,20.

Bianca Drăgușanu vrea să deschidă școala de dive

Acum, după ce a devenit persoană publică, Bianca Drăgușanu vrea să deschidă propria școală. Dar, nu este vorba despre o școală normală, ci despre o „școală de dive”, în care fetele să fie învățate cum să se aranjeze, cum să fie mereu frumoase.

„Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, povestea Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: