Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani. Vedeta are implant fesier și mamar

Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani. Vedeta are implant fesier și mamar

Brigitte Sfăt are frumoasa vârstă de45 de ani. Aceasta arată foarte bine și are un corp demn de invidiat. Iată cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie!

Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani

Brigitte Sfăt a mers la mare alături de soțul ei, Florin Pastramă, deși anunțase marea lor despărțire. Odată împăcați au plecat într-o escapadă romantică.  Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a etalat trupul perfect la mare, mai ales că are implant fesier și mamar, de foarte mulți ani, informație pe care a recunoscut-o chiar ea.

Aceasta s-a fotografiat în cele mai intense ipostaze și a postat pe rețelele sociale InstaStoryuri cu momente inedite din vacanța lor.

Câte operații estetice are Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și a fost transparentă în legătură cu acest subiect:

,,Nu am ascuns niciodata interventiile chirurgicale, dar nu am avut niciodata vreo liposuctie…. niciunde! Dragii mei, ca sa nu mai imi bagati in „cont” tot felul de operatii la tot felul de preturi, va spun eu cum sta treaba: Primul implant mamar a fost in ’97, (2000EUR)l am shimbat de 2 ori, deoarece am nascut de doua ori de atunci, (5500EUR). Am o rinoplastie, facuta de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptura de piramida nazala in 2009, in urma faptului ca am fost agresata de tatal Sarei, (2500EUR). Mi s-au augmentat in 2002 buzele la Timisoara cu o bioalcamida, care mi-a migrat in toata fata si s-a capsulat si am reusit sa mi-o scot in 2013 in Germania, la TKlinik, dr Tiklea Marian – operatia a durat 9 ore, prin laparoscopie si a fost cea mai scumpa si dificila (10.000EUR). Mai am un implant de sprancene pentru care am optatat in 2019, (2000 EUR) si l-am facut in Turcia , la Esteworld, acolo unde am facut si o operatie de implant fesier, in 2018″, a spus Brigitte, potrivit Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: