Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată camera celui de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan? Cei doi au pregătit totul

Cum arată camera celui de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan? Cei doi au pregătit totul

Cum arată camera celui de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan? Cei doi au pregătit totul

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au foarte puțină până devin părinți pentru a treia oară! Cei doi au pregătit deja camera micuțului și tot ce mai rămâne este să facă cunoștință cu acesta!

Cum arată camera celui de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan? Cei doi au pregătit totul

După lungi decizii de luat, Adela Popescu și Radu Vâlcan au terminat de amenajat camera celui de-al treilea băiețel, care urmează să vină pe lume cât de curând.

Adela a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram în care le arată fanilor săi modul cum arată camera bebelușului, fiind foarte mândră că a reușit în sfârșit să termine de renovat dormitorul celui mic și mai ales să obțină câteva accesorii pentru acesta care o vor ajuta pe ea în creșterea lui.

”Numărăm zilele până când cel de-al treilea băiețel își va face apariția și nu putem decât să ne uităm la cât de drăguț arată locul pe care l-am pregătit pentru acesta, de la cel mai mic obiect pentru decor și până la piesele de mobilier. Am vrut să avem pentru început un co-sleeper pe care să îl putem muta cu ușurință dintr-o camera în alta. Mai mult decât atât, atunci când bebe mai crește, transformăm acest pătuț într-o canapea în care poate sta alături de frații săi.

Mereu mi-am dorit pentru copilașii mei un pat leagăn, în care aceștia să se relaxeze cât de mult se poate. Astfel că cel de-al treilea băiețel se va bucura de un astfel de leagăn, care se potrivește de minune cu restul camerei pe care am amenajat-o pentru el. Te așteptâm cu nerabdare, micuțule!”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginilor postate pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu, ultima vizita la medic înainte de naștere

Adela Popescu a publicat o serie de instastory-uri în care a apărut în mașină alături de Radu Vâlcan. Ea a precizat că se află în drum spre medicul ei pentru ultimul control înainte de a naște. Vedeta l-a întrebat pe soțul ei dacă este emoționat și Radu nu a stat pe gânduri prea mult și a spus un mare „da”.

Adela Popescu a împărtășit cu internauții și informația pe care toată lumea o așteaptă și anume „când se va naște bebelușul”. Vedeta a publicat o fotografie în care le răspunde fanilor ei printr-un mesaj. „Când vine avionel? Când vrea el„, a fost mesajul scris de Adela Popescu.

Imediat după ce a ieșit din cabinetul medicului, Adela împreună cu Radu Vâlcan au mers să ia masa împreună în oraș. În acest timp Adela a avut grijă să își țină fanii al curent și a publicat o poză cu cei doi cu un mesaj emoționant în descriere.

”Stiu, stiu ca esti emotionat si ca perioada asta e foarte incarcata. Dar eu sunt alaturi de tine si cand iti este greu, bazeaza-te pe mine. Sunt aici sa te sustin. 😡😡😡 @raduvalcan”, a fost mesajul publicat de Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: