Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată casa Cristinei Țopescu

Cum arată casa Cristinei Țopescu

GALERIE FOTO (5) Cum arată casa Cristinei Țopescu

Cum arată casa Cristinei Țopescu. Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică seara, în casa în care statea cu chirie. Prezentatoarea Tv ar fi murit de mai multe zile. Autoritățile au găsit și trei câini morți.

Cum arată casa Cristinei Țopescu

Jurnalista Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de doar 59 de ani. Ea a fost găsită fără suflare duminică seara, în locuința sa din comuna Tunari. Întreaga Românie a fost șocată de cumplită veste.

Puțini știau că jurnalista era mare iubitoare de câini și apărătoare a drepturilor animalelor.Se implica foarte mult în adopția animalelor străzii, punând-și la dispoziție, casa, banii și mașina.

Avea șapte animale de companie. Din nefericire, doi dintre ei au fost găsiți morți, lângă ea, semn că au iubit-o extrem de tare.

Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție

Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii din Baloteşti, acolo unde locuia.

Vedeta creştea mai mulţi câini în curte, dar vecinii au reclamat, în mai multe rânduri, că aceştia fac mult zgomot şi un miros insuportabil.

Așadar, prezentatoarea tv a vândut casa și s-a mutat într-o altă vilă. Jurnalista s-a mutat din Balotești din cauza vecinilor, care au acuzat-o că animalele făceau gălăgie și multă mizerie.

Citeste si:Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliție

Loading...