Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa în care s-a mutat vloggerul Selly? Tânărul locuiește acum cu iubita

Cum arată casa în care s-a mutat vloggerul Selly? Tânărul locuiește acum cu iubita

GALERIE FOTO (11) Cum arată casa în care s-a mutat vloggerul Selly? Tânărul locuiește acum cu iubita

Cum arată casa în care s-a mutat vloggerul Selly? Tânărul în vârstă de 20 de ani este independent financiar deja, iar pare că viața lui este din ce în ce mai bună. 

Cum arată casa în care s-a mutat vloggerul Selly? Tânărul locuiește acum cu iubita

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, având peste 3 milioane de subscriberi pe canalul său de Youtube. La doar 20 de ani, tânărul este deja independent financiar, toate îi merg ca pe roate, se bucură de un succes enorm în rândul tinerilor și recent s-a mutat într-un apartament de lux.

După ce s-a mutat în Capitală, vloggerul și-a închiriat un apartament cu două camere în care a locuiește cu iubita lui. Recent, însă, Selly a decis să se mute așa că a optat pentru o locuință mai spațioasă. Cei doi locuiesc acum într-un cartier de lux, undeva la marginea Bucureștiului, lângă Pădurea Băneasa. Apartamentul din complexul deținut de Ion Țiriac are trei camere, iar Selly plătește 2.000 de euro lunar pentru chirie. Asta până când vloggerul își va cumpăra propria locuință.

”Doar ce s-a eliberat și mai trebuie schimbată mobila. (…) Este un apartament cu trei camere. O să fie refăcut aproape totul pe aici. Este mai spațios decât unde stăteam înainte. Bine… și prețul este mult mai mare. Foarte multă verdeață. Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva. M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, a spus Selly în timp ce prezenta apartamentul în videoul de mai jos.

Selly își câștigă proprii bani de la 14 ani

Andrei Șelaru, cunoscut pentru publicul larg ca și Selly, a ajuns la cifra de peste 3 milioane de urmăritori pe YouTube și a avut un succes atât de mare încât a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers. A început seria vloggurilor ca un hobby, dar totul s-a transformat într-o chestiune serioasă, pe măsură ce a devenit o activitate extrem de profitabilă.

Puțini, însă, sunt cei care știu că Selly este independent financiar de la vârsta de 14 ani. A fost susținut mereu de părinții lui, cărora le este recunoscător pentru educația pe care i-au oferit-o. Însă de șase ani el nu le-a mai cerut niciun leu.

”Cred că ultima dată când le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Părinţii mei, care, apropo, sunt cei mai tari părinţi posibili (urmăriţi clipul meu cu detectorul de minciuni, cu tata) se bucură mult pentru mine şi sunt acolo pentru mine întotdeauna, mereu încearcă să mă ajute şi să mă susţină cât mai mult. Le voi fi întotdeauna recunoscător pentru educaţia dată şi pentru faptul că m-au lăsat şi încurajat să îmi urmez acest vis de a face vlogging”, a declarat Selly pentru OK Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: