Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată casa unde a copilărit Florin Cîțu. Ce spun vecinii despre el și fosta soție

Cum arată casa unde a copilărit Florin Cîțu. Ce spun vecinii despre el și fosta soție

GALERIE FOTO (3)

Premierul Florin Cîțu s-a născut în satul Tulei-Câmpeni, din comuna Golești, drumul care leagă Curtea de Argeș de Râmnicu Vâlcea. Acolo se află casa unde el a copilărit, iar vecinii își amintesc de el, dar și de… fosta sa soție, căci Florin Cîțu a avut un mariaj în trecut.

Cum arată casa unde a copilărit Florin Cîțu. Ce spun vecinii despre el și fosta soție

Casa unde s-a născut și a copilărit Florin Cîțu este abandonată acum. Vecinii premierului, din satul Tulei-Câmpeni, spun că îl simpatizează, dar le-ar plăcea să le facă drumul și să se ocupe și de canalizare.

„Îl simpatizez, e de aici, crescut cu noi și nu se știe viața cum este… să se intereseze și el de noi aici. Nu îi cerem nimic altceva decât drumul și apa”, spune bătrânul T. D., care locuiește de o viață în satul Tulei-Câmpeni.

Sursa foto: wowbiz.ro

Același bătrân spune că trebuie să bată drum ca să poată avea apă. Bărbatul își amintește că ultima oară premierul a trecut prin sat când i-a murit mama. Tatăl premierului se află în altă zonă din Vâlcea.

”Noi când nu avem apă ne ducem cu mașina, că am mașina acolo eu. Pun bidoanele în mașină și mă duc pe vale în jos până unde au băgat apă. Asta în condițiile în care știe că aici a trăit. Am făcut două puțuri, am cheltuit 200 de milioane. A venit acum când a murit mama, acum două luni. Tatăl e la Vâlcea la bloc, el e pe unde este.(…)”, și-a continuat bătrânul povestirile, scrie Wowbiz.ro

Fosta soție a lui Florin este nepoata guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

De asemenea, casa care a rămas pustie ar fi pe numele lui Florin Cîțu. Vecinul spune despre fosta soție a lui Cîțu că este nepoata guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Își aduce aminte cum și ea, asemeni celorlalți oameni luau parte la ”colindeț”, o tradiție specifică locului.

„Nu, casa e a lui Cîțu, a lui Florin. I-a făcut mama acte.(…) Ne-am întâlnit la colindeț, era cu ea. Oho, sunt câțiva ani de zile.  Nu e de aici, nu. E tot de pe la Drăgășani din partea aia. E nepoata lui Isărescu.”, sunt mărturiile vecinilor din satul natal al premierului.

În ceea ce privește mariajul lui Florin Cîțu, s-a aflat despre acesta dintr-un CV din 2006 pe care el l-a depus la o bancă din țară, pentru angajare. Se pare că nu a durat căsnicia.

CV-ul în care Florin Cîțu apare căsătorit

 

În CV-ul din 2006, Florin Cîțu ar fi completat că este căsătorit
Sursa: wowbiz.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: