Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Cheeky Girls în prezent? Și-au revenit miraculos după faliment și problemele de sănătate

Cum arată Cheeky Girls în prezent? Și-au revenit miraculos după faliment și problemele de sănătate

GALERIE FOTO (6)

Gemenele Gabriela și Monica Irimia, cunoscute drept Cheeky Girls, și-au revenit în mod miraculos după faliment și au scăpat de problemele de sănătate. Cum arată acum celebrele gemene?

 

Cum arată Cheeky Girls în prezent

Gemnele Gabriela și Monica Irimia au făcut furori la începutul anilor 2000, atât în România, cât și în străinătate. Cheeky Girls  au avut un succes fulminant în acea perioadă, lucru care le-a convins să se și mute în Marea Britanie. Însă, gemenele nu au putut să păstreze faima de-a lungul timpului. Gemenele care au făcut furori au avut grave probleme de sănătate și în plan financiar. Însă, acum și-au revenit în mod miraculos.

După cum se poate observa din imagini, cele două fete au ales să meargă la sala de forță pentru a avea corpurile bine lucrate, așa cum le aveau în trecut.

Gemenele au avut grave probleme de sănătate, confruntându-se cu depresia și anorexia. Munceau enorm și au devenit obsedate de modul în care arătau, din cauza presiunii.

“La un an de la lansarea piesei The Cheeky Song a fost o nebunie totală. Am câștigat un premiu la Naţional Music Awards, apoi am mers în Filipine, Tailanda, Japonia. Dar asta ne-a acaparat toată viața. Nu aveam timp de nimic și nu avem niciun prieten. Eram singure, deși cântam în fața a 100.000 de oameni.”, a spus Gabriela, potrivit Mirror.co.uk.

Cele două artiste, în vârstă de 38 de ani,  au avut grave probleme de sănătate din cauza implanturilor mamare. Mia mult, Gabriela  asuferit mulți ani de pietre la rinichi și a afalta că are o tumoare la unul dintre genunchi. Însă, pentru monet, gemenele au reușit să își rveină și să ducă o viață liniștită și normală.

Cheeky Girls au dat faliment din cauza implanturilor mamare.Gemenel au devenit obsedate de modul în acre arătau, motiv pentru care tot timpul încercau să facă îmbunătățiri. În 2009, presa scria despre gemenele carea u făcut furori că au pierdut toată averea pe care au strâns-o în anii de muncă. Surorile erau acuzate, la acea vreme, de neplata unor taxe în valoare de 60.000 de lire sterline.

Mai mult, gemenele Gabriela și Monica Irimia au cheltuit sume fabuloaste, peste 100.000 de lire pentru implanturile mamare și intervențiile estetice la nivelul bustului. Însă, una dintre operații nu a decurs așa cum acestea s-ar fi așteptat și au apărut complicații.

Sânii Gabrielei erau mai rău. Un sân era mai sus, iar celălalt mai jos şi ambii îndreptaţi în direcţii diferite. Sincer, arăta ca o ciudată. Deci, practic, ne-am falimentat singure pentru sâni”, a mai spus Gabriela pentru sursa citată.

 

Cheeky Girls, la un pas să devină anorexice

Gemenele au fost la un pas să devină anorexice, din dorința de a arăta cât mai bine.

„Purtam haine largi şi îi făceam pe toţi să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reuşeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te întâlneşti cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mult mai bine acum“, a spus Monica.

Mai mult, gemenele aveau și mari pierderi de memorie.

Avem probleme cu memoria – ne uitam la niste poze de când călătoream prin Europa și mă întrebam daca chiar am fost acolo. Nu îmi aduc aminte, pentru că eram bolnavă în acea perioadă”, a mai spus Gabriela.

Toate aceste probleme ar fi apărut din cauza lipsei unei vieți sociale, astfel încât cele două munceau tot timpul.

Atunci lucram foarte mult, uneori 24 din 24, eram mereu pe drum și nu aveam niciun fel de viață socială. Succesul ne-a luat pe nepregătite și ne-am trezit, de pe o zi pe alta, că eram controlate în totalitate de casa noastră de discuri. Mama era impresarul nostru și încerca să aibă grijă cât mai bine de noi, dar nu îi reușea tot timpul. […] Am ajuns să muncim tot timpul și așa s-a ajuns la depresie”, mai povestea Monica.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: