Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Connect-R în tinerețe! ”Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți”

Cum arăta Connect-R în tinerețe! ”Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți”

GALERIE FOTO (2) Cum arăta Connect-R în tinerețe! ”Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți”

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Are deja o carieră lungă în spate și chiar dacă generația tânără este în topuri acum, acesta reușește să scoată piese care apar la radio. 

Cum arăta Connect-R în tinerețe

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, s-a născut în București, în anul 1982. A crescut în capitală și a muncit mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a face muzică. A pășit pentru prima dată într-un studio în anul 1997, iar de atunci face muzică plăcută de o mulțime de oameni.

Ștefan Relu Mihalache a studiat la școala nr. 171 „Petre Ispirescu”. Primul său contact cu scena a avut loc la vârsta de 8 ani, atunci când și-a început cariera ca și dansator. Odată cu trecerea timpul, Ștefan a devenit din ce în ce mai pasionat de muzică. La vârsta de 15 ani, una dintre cele mai mari pasiuni ale lui Connect-R, pe lângă dans, era hip hop-ul. Ștefan a intrat pentru prima oară într-un studio muzical în anul 1997. Atunci a înregistrat prima sa melodie, „Observ”.

Cântărețul a pornit de jos și știe ce înseamnă munca. Acesta a povestit într-un Instastory, pe pagina sa oficială de Instagram, ce simțea atunci când nu avea bani. Mesajul a fost însoțit și de o poză cu el din clasa a-VI-a, potrivit playtech.ro.

”Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți. Am mai crescut și am zis «Gata, domle’, știu!» Fericire e atunci când îți permiți haine multe și de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momentul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânși din concerte și cu un credit la o bancă, am reușit să-mi iau un apartament în Giulești. 3 camere, parter. Ce vorbești, Franț! Gata, fericire pe mine”, a zis el.

Cum arăta Connect-R în tinerețe

Connect-R are zeci de melodii în topuri

Connect-R are un talent muzical aparte. Și-a obișnuit fanii cu melodii de gen hip hop și pop, dar a surprins și cu faptul că este un dansator și actor veritabil. Ștefan a interpretat coloana sonoră din limba română în cadrul peliculei Disney – Planeta comorilor.

În 1997 a înregistrat prima sa melodie, iar în 1999 a lansat alta care a ajuns pe locul 2 în top 50 la Radio Contact. Aceasta se numea „Operație pe suflet deschis”. În anul 2000, Ștefan a decis să meargă pe calea muzicii comerciale în detrimentul hip hop-ului. Prima colaborare a avut-o cu trupa R.A.C.L.A, un nume mare în show-bizul românesc la acea vremea. Din această colaborare reiese melodia „Fără nume”.

În anul 2006 a făcut un pas uriaș pentru cariera sa. A fost primul rapper care a cântat pe scena Eurovision. În acel an, a reprezentat Republica Moldova, împreuna cu Arsenie Toderaș. În 2007 a lansează primul său album, „Dacă dragostea dispare”. În 2009, a lansat alte două hit-uri, „Murderer” și „Burning Love”. În 2010 a participat din nou la Eurovision împreuna cu Anda Adam, cu piesa „Surrender”. „Americandrim” a avut un succes imens în anul 2011, ajungând în Top 100 2011, alături de Puya.

În anul 2012, creează hit-ul verii, „Vara nu dorm”. Melodia s-a menținut pe primele locuri din top-uri timp de 22 de săptămâni. În 2016, lansează alt album, „Drăgostit”, împreună cu casa de discuri Roton. Albumul conține 18 piese. Artistul lansează melodii și în prezent, ultima fiind „Îmi pare rău”, împreuna cu Phunk B.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: