Redactia.ro
Home » Monden » Toți au cuplat-o cu Connect-R, dar adevărul este altul. Ce decizie a luat Misha

Toți au cuplat-o cu Connect-R, dar adevărul este altul. Ce decizie a luat Misha

Toți au cuplat-o cu Connect-R

Misha și Connect-r au divorțat în urmă cu trei ani, iar de atunci artista este singură, dedicându-se întru-totul fetiței sale, Maya pe care o are cu celebrul cântăreț. Acesta a declarat de ce nu vrea să mai iubească din nou.

Toți au cuplat-o cu Connect-R, dar adevărul este altul. Ce decizie a luat Misha

Connect-r și Misha au format un cuplu foarte discret în anii trecuți, iar după nașterea fiicei lor, situația s-a schimbat. Deși cei doi divorțaseră de mai bine de un an, nimeni nu știa acest lucru. Astfel, după aflarea veștii, fanii și apropiații celor doi au rămas șocați, având în vedere că ambii au declarat că nu au existat alte persoane, și că sentimentele încă mai există.

Chiar dacă au divorțat Misha și Connect-r au o relație apropiată de dragul fiicei lor, și se înțeleg foarte bine. Cei doi sunt tot timpul împreună la evenimentele de familie. Ei bine, la trei ani de la divorț, nici Misha și nici Connect-r nu și-au format o altă relație. La un moment dar, artista a declarat că nu vrea să se mai îndrăgostească de altcineva. Rănile din trecut încă nu s-au vindecat, iar teama de a suferi iarăși nu-i dă pace. ”Nu îți este frică de o nouă iubire. Îți este frică de vechea durere”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram.

Misha și Connect-r au divorțat

Artista a spus cu subînțeles pe pagina sa de socializare motivul separării de tatăl fiicei sale. Dragoste dintre ei se pare că nu s-a pierdut, în schimb energia care îi lega nu a mai existat. ”Oricât de frumos ni se pare un om, nu ne îndrăgostim de frumusețea lui, ci de energia lui. Când energia aia se transformă în altceva, începem să o căutăm în alți oameni. Și o vom găsi. Pentru că ea circulă, nu rămâne dacă nu este hrănită. Deci nu de îmbătrânire și de pierderea frumuseții trebuie să ne facem griji, ci de pierderea propriei lumini”, scria Misha pe pagina sa de Instagram, acolo unde publică tot felul de mesaje despre viață, oameni, iertare, iubire, relații și prietenii, a spus Misha.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: