Redactia.ro
Home » Monden » Misha și Connect-R sunt împreună și după divorț? Un detaliu dintr-o filmare i-a dat de gol

Misha și Connect-R sunt împreună și după divorț? Un detaliu dintr-o filmare i-a dat de gol

Connect-r si Maya

Sunt oare din nou împreună Misha și Connect-R? Artistul s-a filmat într-o ipostază care le-a dat de bănuit fanilor. Mai exact, el a postat pe rețelele de socializare un mesaj video în care se văd la un moment dat două fotografii de familie.

Connect-R stârnește semne de întrebare

Connect-R s-a filmat de curând pentru a le spune fanilor că vrea să își facă cinematograf în locuință, dar și alte planuri.  Doar că, acestora le-au atras atenția două fotografii de familie, care le-a dat de gândit că artistul s-a împăcat cu Misha, mai ales că locuiesc sub același acoperiș, împreună cu fiica lor.

Într-una dintre fotografiile mai vechi, artistul o ia în brațe pe Misha, iar în cealaltă sunt ei doi de când erau miri.

Connect-R și Misha au mai dat o șansă poveștii lor de iubire? Detaliile dintr-o filmare “i-au trădat” pe cei doi și au atras atenția tuturor | FOTO

O filmare misterioasă

Cu toate acestea, un lucru este cert: în prezent, Misha și Connect-R încearcă din răsputeri să-l găsească pe Moshi, motanul fiicei lor, care s-a pierdut de mai bine de o săptămână. Într-o postare făcută în urmă cu câteva zile, artista a anunțat că oferă 1.000 de euro recompensă celui sau celei care îi aduce felina acasă.

După divorțul celor doi, multă lume, mai ales fanii celor doi, au tot sperat că se vor împăca. Din păcate lucrurile nu au stat așa, fiecare mergând pe drumul lui. Toate speculațiile referitoare la despărțirea sau nu a celor doi, au fost spulberate chiar de Connect R, într-o postare pe Facebook, la momentul separării.

Relația dintre el și fosta soție a fost una pe repede înainte. Cei doi au dat vina tocmai pe acest lucru pe despărțirea prematur. Amândoi au declarat că iubirea s-a consumat din cauza aceasta și că n-au avut timp să se cunoască prea mult. Pentru că la scurt timp a venit pe lume fiica lor. Cu toate că s-au despărțit, continuă să aibă o comunicare extraordinară și pleacă des în vacanțe alături de micuță.

Din fericire, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor. Mai mult, aceştia au recunoscut cu fiecare ocazie că încă au sentimente puternice unul pentru celălalt. O împăcare, însă, nu va mai avea loc vreodată.

”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Pentru a dovedi că sunt adulţi responsabili, cei doi artişti au lansat chiar şi o piesă împreună – “Asul de Inimă Albastră”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: