Redactia.ro
Home » TV » Cum arată copiii lui Toma Cuzin! Celebrul actor din Las Fierbinți și-a încântat fanii cu o fotografie pe rețelele de socializare

Cum arată copiii lui Toma Cuzin! Celebrul actor din Las Fierbinți și-a încântat fanii cu o fotografie pe rețelele de socializare

Cum arată copiii lui Toma Cuzin (1)

Firicel din serialul momentului „Las Fierbinți” și-a arătat copiii. Actorul Toma Cuzin formează un cuplu minunat xu Cristina, cu care are doi copii. Întotdeauna actorul și-a ținut familia departe de ochii presei, dar acum s-a decis să le arate identitate. Cum arată cei doi copii?

Cum arată copiii lui Toma Cuzin! Celebrul actor din Las Fierbinți și-a încântat fanii cu o fotografie pe rețelele de socializare

Toma Cuzin, cel care îl interpretează pe Firicel în serialul Las Fierbinți are o familie minunată. Aceasta este căsătorit cu Cristina, femeia care i-a dăruit doi copii absolut superbi. Deși acesta nu obișnuia să posteze fotografii cu familia sa, recent actorul a pus o poză cu cei doi copii, Nicodim și Meda.

Meda și Nicodim au moștenit talentul tatălui său, apărân în diverse producții cinematografice. Băiatul de 13 ani are și un canal de Youtube, unde postează filmulețe cu desene animate create chiar de el. La începutul anului școlar, Toma a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de cei doi copii ai săi, într-o ipostază forte haioasă. Cei trei purtau măști și ochelari de soare.

Unde a lucrat Toma Cuzin înainte de a deveni actor

Toma Cuzin a devenit cunoscut interpretându-l pe Firicel, în serialul difuzat pe ProTv, ‘Las Fierbinți”. În vârstă de 43 de ani, are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. Înainte de a deveni actor, Toma a lucrat în diferite locuri pentru a câștiga bani. Conform acestuia, a dansat la „Doina Gorjului”, a fost miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și multe altele.

Astfel, toate aceste meserii l-au ajutat pe Toma Cuzin să-și intre cu ușurință în pielea personajului. „Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin„, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: