Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Corina Chiriac la frumoasa vârstă de 74 de ani. Publicul a emoționat-o până la lacrimi

Cum arată Corina Chiriac la frumoasa vârstă de 74 de ani. Publicul a emoționat-o până la lacrimi

GALERIE FOTO (3) Cum arata Corina Chiriac la 74 de ani. Sursă foto: Facebook

La vârsta de 74 de ani, Corina Chiriac, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică ușoară din România, continuă să impresioneze publicul cu prezența sa remarcabilă pe scenă. Cu o carieră întinsă pe parcursul a cinci decenii, artista nu numai că a încântat urechile ascultătorilor, dar a reușit să atingă și inimile acestora. Recent, Corina Chiriac a urcat din nou pe scenă, însă într-un rol diferit față de cel obișnuit, aducând o nouă dimensiune în fața publicului.

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, Corina Chiriac a participat la conferința despre „Valoare și Succes” desfășurată la Sala Dalles. Cu toate că publicul s-a așteptat să o vadă oferind un moment artistic, așa cum s-a obișnuit de-a lungul timpului, de această dată, artista s-a afișat într-o altă ipostază, aceea de vorbitor. În ciuda acestui rol neobișnuit, Corina Chiriac a demonstrat încă o dată că la vârsta sa este foarte activă, plină de emoții pozitive și capabilă să comunice eficient cu publicul.

Corina Chiriac, mai emoționată ca niciodată

Înainte de a-și îndeplini rolul de vorbitor la conferință, Corina Chiriac a acordat un interviu televizat în care a exprimat că se află într-o situație cu totul nouă pentru ea, iar emoțiile sunt la ele acasă. Această apariție surprinzătoare a cântăreței a stârnit interesul și admirația publicului, evidențiind flexibilitatea și abilitățile sale remarcabile în fața unei noi provocări.

„Dacă aș fi venit să țin un recital de muzică, lucrurile erau simple, pentru că, ca artist, ca actor, vii în altă calitate în fața publicului. Este foarte greu să disociezi imaginea ta la public, față de imaginea cunoscută. Eu vin acum, într-un rol diferit, în rolul celui care povestește o întâmplare extraordinară, sau mai multe, unui public care m-a auzit, sau nu, vorbind pe scenă, nu la un interviu în televiziune”, a spus Corina Chiriac, la Antena Stars.

„Pentru mine talentul este cel mai important”

Tema principală a conferinței a fost succesul, un subiect pe care Corina Chiriac l-a abordat și în cadrul interviului televizat. La vârsta de 74 de ani, cântăreața a subliniat că, printre altele, talentul este esențial pentru a învăța meseria cu ușurință. De asemenea, ea a menționat că satisfacția financiară vine odată cu atingerea succesului. Aceste observații ale artistei au pus în lumină importanța muncii și a talentului în obținerea reușitelor profesionale și personale.

„În primul rând este nevoie de talent, oricare ar fi obiectivul nostru profesional. Pentru mine talentul este cel mai important. Dacă ai talent, atunci vei învăța ușor meseria. Toate meserile au nevoie de cineva care să aibă talent, care a moștenit, sau care a primit acest talent. Dacă îți place ceea ce faci, vei face acel lucru bine. Cum spun americanii: Bani sunt un sub produs al succesului. Dacă ai succes, vei câștiga și bani”, a mai precizat Corina Chiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: