Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului. Fosta asistenta Tv este transformată complet

Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului. Fosta asistenta Tv este transformată complet

GALERIE FOTO (7) Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului

Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului. Fosta asistenta Tv a impresionat pe toată lumea cu formele sale apetisante. De-a lungul anilor, Daniela Crudu s-a schimbat radical, apelând la numeroase operații estetice care i-au schimbat înfățișarea. Cum arăta bruneta în timpul liceului?

Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului. Fosta asistenta Tv este transformată complet

Cum arăta Daniela Crudu în timpul liceului. Daniela Crudu este una dintre cele mai frumoase femei din România, mai ales după ce și-a făcut numeroase operații estetice pentru a arăta mult mai bine. De fiecare dată când postează o fotografie pe rețelele de socializare, fanii săi sunt în extaz. Recent, Daniela a postat mai multe fotografii cu ea de pe vremea când mergea la liceu, iar internauții și-au dat seama că transformarea brunetei este incredibilă. În imagine, Daniela apare într-o rochiță roșie și simplă și zâmbitoare.

De-a lungul anilor, fosta asistenta Tv a apelat la intervenții estetice pentru a-și modifica fizicul. Daniela Crudu și-a corectat nasul, și-a mărit buzele cu acid hialuronic, iar cel mai important acum se bucură de silicoane de 1 litru. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Cruduța a vorbit despre motivul pentru a decis să-și schimbe silicoanele. Lumea știe că Daniela este o fire extrem de sinceră și directă, menționând că că a decis să-și schimbe forma sânilor săi, de aceea și-a pus implanturi de aproape 1 litru. Mai mult, bruneta și-a schimbat silicoanele, iar acum afișează decolteuri din ce în ce mai provocatoare. ”Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a declarat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Daniela Crudu în ipostaze sexy!

Încă de la începutul anului, Daniela a decis să treacă prin niște schimbări și să apeleze din nou la bisturiu. În urmă cu câteva zile, aceasta a încântat privirile internauților, lăsându-se fotografiată în cele mai sexy ținute. Aceasta și-a arătat bustul generos. Daniela a postat imagini direct de la procedură, în care a lăsat la vedere și zona intimă spre surprinderea bărbaților.

De asemenea, bruneta și-a pus pe jar fanii după ce a apărut în videoclipul lui Shift,”Simfonia”.
Daniela Crudu a lucrat pentru o perioadă de timp ca asistentă în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan si Dani, iar tot în acea vreme a făcut o dezvăluire șocantă despre adolescența ei. Daniela a declarat că a început să danseze în cluburi de la vârsta de 14 ani, în schimbul unor sume de bani. „La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?.”, a declarat Daniela. Acum, tânăra se bucură de o viață exact așa cum și-a dorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: