Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta, de fapt, Manuela Hărăbor când era tânără. FOTO

Cum arăta, de fapt, Manuela Hărăbor când era tânără. FOTO

GALERIE FOTO (5) Manuela Hărăbor

Manuela Hărăbor are 52 de ani și arată foarte bine pentru vârsta sa. Aceasta se menține foarte bine în formă și reușește să fie cu zâmbetul pe buze, chiar dacă trece prin foarte multe greutăți în viața sa. Iată cum arată aceasta în tinerețe!

Cum arăta Manuela Hărăbor în tinerețe. Acum are 52 de ani

Manuela Hărăbor a debutat în filmul Veronica, pe vremea când avea doar patru ani. Timpul a trecut, dar aceasta se menține foarte bine în formă.

Manuela Hărăbor a devenit cunoscută la vârsta de 19 ani, după ce a jucat rolul Siminei în filmul Pădureanca. De atunci, succesul a început pentru el, însă puțini știu cu ce dramă s-a confruntat aceasta.

Actrița  a devenit mamă când încă era la facultate, tatăl copilului fiind Dan Chișu, cu care vedeta s-a iubit prin anii 90. Rezultatul iubirii dintre ei a fost Andrei, un fiul pe care Dan Chișu nu l-a recunoscut niciodată.

„Problema s-a pus la un moment dat, dar i-am spus: «Nu pot să recunosc un copil care a venit din senin»… Așa aș putea să dau un anunț: «Mai sunt fete care doresc să recunosc copii?», haideți să dau o listă, că dacă tot cred pe toată lumea care spune: «Am avut o noapte cu tine, haide să-mi recunoști copilul…»”, spunea acesta. Totuși, o instanță de judecată a stabilit că Dan Chișu este tatăl copilului și acesta îi plătește pensie alimentară de 2.000 de lei pe lună.

Manuela Hărăbor, viața cu un copil cu autism

Fiul Manuelei Hărăbor are 30 de ani, dar acesta tot necesită o îngrijire specială, iar actrița spune că învață să trăiască amândoi și cum să se comporte unul cu altul, mereu,

„Andrei m-a transformat în femeia care sunt acum. Am învățat enorm de la el. Nu am cunoscut iubirea până în momentul venirii lui pe lume. Sau, mai exact, până în momentul în care am înțeles că Andrei e altfel decât ceilalți copii. Credeam că știu să iubesc și mai ales că știu să dăruiesc iubire (…) Nimic din ce am reușit să-l învăț nu se compară cu ceea ce mă învață Andrei în fiecare zi. Să iubesc necondiționat. Nepătimaș. În Duh. Să iert din tot sufletul până la uitarea a ceea ce m-a supărat sau rănit”, a declarat Manuela Hărăbor pentru Viva.

Pandemia, perioadă grea pentru copiii cu retard mintal

Perioada pandemiei, în care este recomandat să stăm mai mult în casă, este una foarte grea pentru fiul Manuelei Hărăbor.

„Nimeni nu pare să se fi gândit la copiii cu un anume retard mintal. Ce faci atunci când nu ai voie să ieşi afară. Ce faci atunci când trebuie să eviţi pe cât posibil aglomeraţia, pentru a încerca astfel să nu te contaminezi cu noul tip de coronavirus. Oamenii bolnavi de autism şi cei cu Sindromul Down au o energie în ei pe care trebuie să şi-o descarce. Asta nu se poate întâmpla decât în spaţii deschise, în aer liber şi nu chiar în văzul tuturor. E extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard!”, a povestit Manuela Hărăbor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: