Redactia.ro
Home » Monden » Manuela Hărăbor a recunoscut că are o relație! ”Marea dragoste înseamnă totul”

Manuela Hărăbor a recunoscut că are o relație! ”Marea dragoste înseamnă totul”

Manuela Hărăbor a recunoscut că are o relație! ”Marea dragoste înseamnă totul”

După trei căsnicii eșuate, Manuela Hărăbor iubește din nou! Aceasta a vorbit deschis despre ce se întâmplă în viața ei acum. 

Manuela Hărăbor a recunoscut că are o relație

Manuela Hărăbor este una dintre cele mai frumoase actriţe din România, însă este și una dintre cele mai lovite de viață. Deși a cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, actrița a avut parte de multe drame din viața ei.

Manuela Hărăbor, în vârstă de 51 de ani, a debutat în filmele „Veronica” (1972) şi „Veronica se întoarce” (1973) și a devenit şi mai cunoscută după ce a jucat în „Pădureanca” (1987), alături de regretatul Adrian Pintea.

Actrița trăiește o dramă de când a aflat că fiul ei, Andrei, are autism, iar de 28 de ani se luptă cu această afecţiune. În plus, tatăl actriţei are probleme cu ochii, însă fetele lui l-au ajutat să meargă mai departe.

”Marea dragoste înseamnă totul. Ceva ce căutăm de când suntem mici, citim în cărţi că există, unii au şansa să o întâlnească, alţii nu. De obicei, marea dragoste realizezi că e marea dragoste abia când o pierzi. Că altfel nu există un barometru pentru că iubim de fiecare dată altfel, se pare, cu aceeaşi pasiune. Dar marea dragoste o simţi când ea nu mai e”, a declarat Manuela Hărăbor pentru click.ro.

Întrebată dacă în acest moment există dragoste în viața ei, actrița a răspuns categoric da, însă vrea să păstreze totul secret pentru fericirea ei.

”Există, da. Însă o ţinem la secret momentan, că este mai bine aşa”, a adăugat Manuela Hărăbor.

Manuela Hărăbor se spovedește unui fost actor devenit preot

Manuela Hărăbor este o actriță apreciată, fiind considerată o femeie foarte frumoasă, dar și eroina fiului și a tatălui său. Actrița și-a dedicat viața să-i ajute pe cei doi. Cu toate acestea, este o femeie foarte modestă și spună că tot ce a făcut până acum a fost doar să-și facă datoria.

”Fac şi am făcut ceea ce trebuia să fac. Nu cred că fac nimic special, dacă astea sunt datele problemei. Aşa am învăţat de mică, de când am filmat „Veronica”. Trebuie să mergem înainte. Cum mergem, că ne împiedicăm, că mai cădem, că ne mai julim, dar ne ridicam şi mergem înainte. Asta-i viaţa! Aşa am învăţat şi m-au învăţat părinţii mei, poate nespunându-mi direct, dar mai departe viaţa m-a învăţat că este un drum pe care trebuie să-l parcurgem indiferent cum. Şi îți dau un exemplu. Nu e tot timpul soare, câteodată e ploaie, e frig şi cu toate astea ieşim din casă, mergem şi ne rezolvăm treburile, mergem la serviciu, ducem copiii la şcoală. Ce ar fi să ne închidem în casă când e timpul urât şi să hibernăm ca urşii?! Viaţa e cu urcuşuri şi coborâşuri, viaţa ne-a dat-o Dumnezeu, nu este a noastră. Şi trebuie să încercăm să parcurgem fiecare zi care ne e dată fără să ne pară rău. Şi când tragem linie seara, să simțim că nu am trăit degeaba”, povestește Manuela Hărăbor.

Mai mult, Manuela Hărăbor se încarcă cu energie pozitivă dar și cu motivație de la părintele Valerian (fostul actor Dragoș Pâslaru).

”Nu fac nimic, dar probabil că mă ajută şi băiatul meu care e un exemplu de dragoste necondiţionată. Este un exemplu că viaţa trebuie trăită şi că există motive infinite de bucurie în fiecare clipă a zilei. Asta văd la Andrei şi probabil că de aici am învăţat în ultmii 28 de ani situaţiile pozitive. Şi nu mi se pare nimic din ceea ce fac un capăt de drum. Niciodată nu mi s-a părut că sunt la un capăt de drum. Tot timpul am ştiut că merg înainte şi că drumul meu ăsta este. Până când zice Dumnezeu: „Gata!”. Îl am alături pe părintele Nectarie, de la mănăstirea Radu Vodă. Cu părintele Valerian (fostul actor Dragoș Pâslaru) țin legătura și mă sfătuiesc”, a declarat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: