Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată familia în care a crescut Andra. Mulți sunt persoane publice

Cum arată familia în care a crescut Andra. Mulți sunt persoane publice

GALERIE FOTO (2) cum arata familia andrei

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, vocea și muzica ei fiind deja consacrate în țara noastră. Drept dovadă, este mereu în atenția publicului și face parte din juriul emisiunii „Românii au talent” încă de la început, acum fiind la cel de-al 10-lea sezon. Cântăreața nu este singura cu abilități muzicale din familia ei, fratele și tatăl ei fiind, la rândul lor, persoane publice.

Săndel Mihai, fratele artistei și Alexandru Mihai, tatăl acesteia, sunt binecunoscuți publicului. Ei sunt cântăreți de muzică populară și nu de puține ori cei trei au cântat împreună la diferit evenimente.

Cum arată familia în care a crescut Andra

Pe de altă parte, puțini le știu pe cele două surori ale artistei. Diana Mihai, în vârstă de 43 de ani, este coordonatoarea unui centru dedicat îngrijirii bătrânilor din Câmpia Turzii, locul natal al familiei în care Andra s-a născut.

cum arata familia andrei
 Familia Andrei

Andra mai are o soră, pe Aura Claudia, de 36 de ani. Aceasta este specialistă în domeniul de beauty: este make-up artist și cosmeticiană, tot în Câmpia Turzii. Așadar, Andra are la cine să apeleze pentru servicii de machiaj profesioniste!

”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, că pe timpuri, redevin copil și simț că sunt cea mai fericită din lume. Vă mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc!”, a scris Andra pe blogul personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: