Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Andreei Bănică. Micuța Sofia este o adevărată vedetă precum mama ei

Cum arată fiica Andreei Bănică. Micuța Sofia este o adevărată vedetă precum mama ei

GALERIE FOTO (6) Cum arată fiica Andreei Bănică. Micuța Sofia este o adevărată vedetă precum mama ei

Andreea Bănică este foarte fericită că fiica ei îi calcă pe urme. Iată cum arată acum micuța Sofia, care a reușit să adune peste 20 de mii de fani pe contul de Instagram. 

Cum arată fiica Andreei Bănică. Micuța Sofia este o adevărată vedetă precum mama ei

Maria Sofia Mitrea Bănică, fiica cea mare a artistei Andreea Bănică, este acum o domnișoară în toată firea, iar cântăreața nu poate fi decât mândră de aceasta. Tânăra a moștenit toate calitățile mamei sale, iar acest lucru vede și pe rețelele de socializare, acolo unde are mii de urmăritori și aprecieri.

Andreea Bănică are doi copii, pe Noah, în vârstă de patru ani și pe Sofia, care pe 7 mai a împlinit 12 ani. Cântăreața este foarte fericită că fiica ei îi moștenește nu doar frumusețea, ci si vocea, iar de Crăciun au lansat un colaj de colinde, moment care a emoționat-o până la lacrimi. Cele două au cântat împreună de mai multe ori la diferite emisiuni de televiziune sau de radio.

Andreea spune că Sofia și-a dorit dintotdeauna să cânte, dar a preferat să aștepte momentul când va fi cu adevărat pregătită. Clipul filmat împreună, iarna trecută, surprinde relaţia specială pe care artista o are cu fiica sa.

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru fiica ei

Sofia, fiica Andreei Bănică și a lui Lucian Mitrea, este o domnișoară în toată regula, pasionată de modă și de farduri, iar cântăreața chiar glumește și spune că, în curând, fetița îi va împrumuta și pantofii. Anul trecut, când Sofia a împlinit 11 ani, Andreea i-a dedicat un mesaj emoționant pe Instagram și a subliniat faptul că și-a dorit-o foarte mult și o iubește „până la cer și înapoi”.

”Sofia implineste astazi 11 ani! Cred ca orice mama are acelasi sentiment… Ca timpul se dilata cand vine vorba de copiii tai. Parca ieri era bebelus, ai clipit putin si, paaac , ai langa tine o domnisoara in toata regula. Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niste vecini care aveau o fetita absolut adorabila si care ne-au impulsionat cumva si pe noi, dupa ce ei s-au chinuit 7 ani sa aiba un copil.

Aveam 30 de ani pe atunci si am ramas insarcinata la doua luni dupa ce ne-am decis ca vrem un copil. Am aflat vestea cea mare cand am plecat in vacanta in Bali si, cand i-am spus lui Lucian, am crezut ca o sa lesine de fericire. Acum lesina in fiecare zi cand isi vede comoara, pe Sofia Maria, fetita lui tata, iar eu sunt cea mai mandra de ea si de personalitatea pe care o are. La multi ani, printesa noastra! Te iubim pana la cer si inapoi!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: