Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica cea mare a lui Costel Busuioc! Aceasta se iubește cu un culturist

Cum arată fiica cea mare a lui Costel Busuioc! Aceasta se iubește cu un culturist

Cum arată fiica cea mare a lui Costel Busuioc! Aceasta se iubește cu un culturist

Fiica cea mare a lui Costel Busuioc îi calcă pe urme! La 22 de ani, Maria este studentă la Teatru și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un sportiv. 

Cum arată fiica cea mare a lui Costel Busuioc! Aceasta se iubește cu un culturist

Costel Busuioc este cunoscut atât pe plan național, cât și internațional, însă și Maria, fiica lui cea mare abia acum începe să intre în această lume a artei. Aceasta îi dă tatălui său toate motivele de mândrie. Tânăra în vârstă de 22 de ani este sudentă la Teatru în Timișoara, cu toate că vocea specială pe care a moștenit-o de la tatăl ei i-ar fi asigurat un loc fruntaș și în lumea muzicii.

Maria Ioana Tabita Busuioc și-a descoperit talentul de mică, atunci când obișnuia să cânte în corul bisericii. La 18 ani, fiica tenorului a făcut senzație cu interpretarea sa de la X Factor, însă acum s-a îndreptat spre o altă latură artistică – Teatrul. Nici pe plan sentimental nu stă rău! Maria trăiește de doi ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Ciprian Borcan, multiplu campion național și medaliat în concursurile internaționale de culturism.

Cătălin Busuioc este un tată mândru

Costel Busuioc are patru copii și toți i-au moștenit înclinațiile artistice. Maria, fiica cea mare a lui Costel Busuioc, s-a îndreptat spre actorie, dar are și o voce remarcabilă, Daniel cântă într-o trupă de coveruri din Timișoara), iar Rebecca Alexandra și Sara Amalia sunt eleve la Colegiul Național de Artă ‘Ioan Vidu’ din Timișoara, una la violoncel, iar cealaltă la vioară și pian. Spre deosebire de ei, tatăl lor nu a avut bani să studieze muzica… Poate acum cariera lui ar fi fost alta.

Costel Busuioc a câștigat în urmă cu 12 ani un popular concurs de televiziune din Spania Hijos de Babel. Premiul a fost uriaş, 100.000 de euro și un contract cu o importantă casă de discuri. Aşa a reuşit să îşi depăşească condiţia. A renuntat la meseria de zugrav şi s-a dedicat muzicii. Odată intrat în comunitatea penticostalilor, artistul nu a mai acceptat să onoreze decât concerte caritabile, refuzând invitațiile la televiziuni și orice altă formă de publicitate. Acum, Costel Busuioc locuiește cu familia în orașul timișean Sânicolau Mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: