Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă Costel Busuioc, zidarul care a impresionat publicul spaniol cu vocea sa

Cum arată și cu ce se ocupă Costel Busuioc, zidarul care a impresionat publicul spaniol cu vocea sa

GALERIE FOTO (6) Cum arată și cu ce se ocupă Costel Busuioc

Cum arată și cu ce se ocupă Costel Busuioc. Acesta a făcut istorie la o emisiune de talente din Spania, în urmă cu mai mulți ani de zile. Deși cariera sa părea deja stabilită, Costel Busuioc nu a urcat pe treptele succesului. Ce-i drept, românii au cam uitat de el, iar el nu mai arată deloc ca înainte.

Cum arată și cu ce se ocupă Costel Busuioc, zidarul care a impresionat publicul spaniol cu vocea sa

Cum arată și cu ce se ocupă Costel Busuioc. Celebrul tenor cu vocea sa de aur a ajuns de nerecunoscut! În 2008, Costel Busuioc devenea o adevărată senzație în Spania, după ce a participat la un concurs de talente,„Hijos del Babel”. La acea vreme era zidar, dar a fost înzestrat cu o voce de aur. Astfel, Busuioc a devenit tenor, dar faima s-a adâncit odată cu anii. La vârsta de 46 de ani, acesta s-a transformat complet. Deși își dorește foarte mult să ajungă la operă, Costel nu are nicio șansă, pentru că nu are studii muzicale. În zadar s-a luptat să-i fie recunoscut talentul în lumea muzicii, pentru că toți i-au închis ușa în nas. „Pavarotti din Carpați” s-a întors în România în 2019 după o perioadă lungă petrecută în America.

Acesta poate fi văzut doar în cadrul concertelor și evită să mai aibă vreo legătură cu viața mondenă. Se poate înțelege acest lucru, având în vedere că Busuioc a intrat în comunitatea penticostalilor, care interzice acest lucru. Costel Busuioc a rămas și fără cei 100.000 de euro promiși, pentru că a rezilitat contractul cu casa de discuri din Spania.

Recent, acesta a putut fi văzut pe Facebook, după ce a inițiat o sesiune video alături de preotul Vasile Manole și de profesorul Gabriel Braic. Costel Busuioc și-a făcut apariția înainte de Paște și nu a stat deoaprte, a cântat și le-a transmis gânduri bune oamenilor înainte de sărbători. „Să fiți binecuvântați de Dumnezeu. (…) Intru foarte rar live, deși mă solicită foarte mult canalele media, televiziunile, ziare, eu nu vreau să ies”. În prezent, Costel Busuioc poartă babră și cămăși închise la culoare, încercând să nu atragă atenția asupra sa. Tenorul locuiește cu familia în orașul Sânicolau Mare, județul Timiș.

Familia lui Costel Busuioc

Celebrul tenor are o familie numeroasă,fiind extrem de mândru de copiii lui. Costel are patru copii, Rebeca Alexandra și Sara Amalia sunt eleve la Colegiul Național de Artă „Ioan Vidu” din Timișoara, prima fiind la clasa de violoncel, iar cea de-a doua la vioară și pian. Ambele surori au participat la numeroase festivaluri de muzică clasică, chiar și la concursul interșcolar organizat în liceul unde învață.

Fratele lor, Daniel Busuioc și Ioana Maria Tabita, fata cea mare a solistului, cântă ocazional. Cei doi au momente când au evenimente alături de tatăl lor, în special la ceremoniile de la biserică. Ioana și-a încercat norocul la o ediție a concursului X Factor. ”Inițial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții”, a povestit Maria pe scena concursului X Factor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: