Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de tenorul Costel Busuioc? Iată ce face în prezent

Îți amintești de tenorul Costel Busuioc? Iată ce face în prezent

Costel Busuioc a uimit în anul 2008 cu vocea sa. Ba chiar a câștigat în Spania un popular concurs muzical, „Hijos del Babel”. Deși mulți i-au lăudat talentul, având în vedere meseria sa de zidar,  în zadar s-a luptat Costel Busuioc să se facă renumit în lumea muzicii clasice. I s-a închis, adesea, ușa în nas. În prezent, Costel Busuioc are o altă viață.

Îți amintești de tenorul Costel Busuioc? Iată ce face în prezent

Costel Busuioc sau „Pavarotti din Carpați” s-a reîntors  în România în 2019, după o perioadă petrecută în America. Și, deși a revenit în țară, a evitat să mai apară în lumina reflectoarelor. Costel Busuioc ia parte doar la concerte caritabile, deoarece religia penticostalilor interzice publicitatea, potrivit Libertatea.

Costel Busuiosc a câștigat 100.000 de euro din partea concursului muzica spaniol, dar i-a pierdut după ce a reziliat contractul cu casa de discuri care i-a promis o carieră de succes.

Cum s-a afișat Costel Busuioc înainte de Paști

Înainte de Paști, Costel Busuioc a luat parte la o sesiune video, pe Facebook, alături de preotul Vasile Manole și de profesorul Gabriel Braic. A transmis urări de bine credincioșilor. „Să fiți binecuvântați de Dumnezeu. (…) Intru foarte rar live, deși mă solicită foarte mult canalele media, televiziunile, ziare, eu nu vreau să ies”, a spus Costel Busuioc în video.

costel busuioc 2021 3

În urmă cu mai mulți ani, Costel Busuioc a spus pentru Libertatea cum a ajuns să se orienteze către religia penticostală.

„Cum am cunoscut biserica penticostală? Eram slujă la Hațeg. Și mă duceam cu fetele unui penticostal, avea 12, la adunare, mi-erau tare dragi. Îmi plăceau cântările la voi. Ce m-a apropiat cel mai mult, eram la Timișoara, necăjit și amărât. Iar unul mai amărât din biserică mi-a prezis că voi ajunge mare, voi sta lângă pastori și voi propăvădui cuvântul Domnului. M-am mirat pentru că aveam 16 ani, iar eu nu știam să citesc ori sa scriu. Silabiseam. A avut dreptate”, a declarat tenorul pentru Libertatea, în urmă cu mai mulți ani.

Costel Busuioc are patru copii, în prezent, fiicele lui cele mici, Rebecca Alexandra și Sara Amalia, fiind eleve la Colegiul Național de Artă „Ioan Vidu” din Timișoara. Rebeca cântă la violoncel iar cea de-a doua la vioară și pian.

EXCLUSIV/Costel Busuioc Susține Că Celebritatea A Avut Un Impact Negativ Asupra Familiei Sale: „Copiii Mei Au Suferit Foarte Mult!” | Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: