Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Costel Busuioc, cunoscut drept „Pavarotti din Carpați”? Ce a ajuns să facă pentru bani FOTO

Ce s-a ales de Costel Busuioc, cunoscut drept „Pavarotti din Carpați”? Ce a ajuns să facă pentru bani FOTO

GALERIE FOTO (3) costel busuioc

Costel Busuioc, un muncitor român cu voce de aur, impresiona în 2010 toată Spania cu povestea lui, dar mai ales cu abilitățile sale vocale. El a reușit să câștige un concurs important, marele premiu, dar nu a căpătat niciodată faima pe care o dorea.

Ce s-a întâmplat cu Costel Busuioc, ”Pavarotti din Carpați”

Costel Busuioc devenea faimos în urmă cu mai bine de zece ani, când a participat la concursul muzical Hijos de Babel. Mai mult, el i-a impresionat profund pe spanioli cu vocea sa, astfel încât el a câștigat concursul și marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Dar după concurs, el a dispărut din peisajul monden, din muzică și din atenția presei. Iată ce s-a întâmpat cu Costel Busuioc în toți acești ani.

Timp de doi ani după participarea la concursul din Spania, Costel Busuioc a tot încercat să intre în industria muzicală și să își formeze o carieră, dar nu a reușit asta. Și-a schimbat lookul, a slăbit câteva kilograme, dar nu a mai avut succes.

Cu ce se ocupă acum Costel Busuioc

După ce a văzut că nu are șanse de izbândă în Spania, românul a decis să se întoarcă în țara natală și să investească banii pe care i-a câștigat în urma concursului. El și-a cumpărat o mașină Opel Zafira și un teren în Arad, dorind să obțină bani de pe urma acestuia. Nu plănuia să își construiască o casă, pentru că familia lui a stat toată viața cu chirie, chiar și după câștigarea sumei de 100.000, marele premiu al concursului de talente.

Criza economică a venit și i-a stricat toate planurile, așa că nu a putut face mai mulți bani din afacerile imobiliare și a pierdut mai toți banii. Acum, el mai cântă doar în corul bisericii, iar speranțele de a-și face o carieră în muzică sunt aproape nule. El a fost pastor în Hunedoara, iar apoi s-a mutat în America, unde a cântat în mai multe biserici penticostale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: