Redactia.ro
Home » Știri » În Spania, inclusiv cerșetorii poartă mască de protecție. Spaniolii au învățat din greșeli

În Spania, inclusiv cerșetorii poartă mască de protecție. Spaniolii au învățat din greșeli

În Spania, inclusiv cerșetorii poartă mască de protecție. Spaniolii au învățat din greșeli

Chiar și în ciuda temperaturilor foarte ridicate, spaniolii nu renunță la mască. Aceștia au învățat din greșelile lor și au înțeles că mască este vitală pentru a nu se mai ajunge la starea critică în care țara lor a fost.
Nici măcar cerșetorii nu își permit să se lepede de bucata de material din fața gurii menită să îi protejeze atât pe ei cât și pe ceilalți.

Cerșetorii străzilor Andaluziei nu sunt scutiți de mască

Spania a fost printre fruntașii continentului european la numărul cazurilor de pacienți infectați cu COVID-19. După multe săptămâni de chin și spitale suprasolicitate, spaniolii au reușit să ajungă pe linia de plutire și să scadă numărul de cazuri.

Cu toate eforturile autorităților din ultima vreme, relaxările i-au împins pe spanioli să lase garda jos și să ajungă din nou la cifre alarmante. Ca prevenție autoritățile din sudul Spaniei obligă oamenii să poarte masca de protecție chiar dacă temperaturile ating 40 de grade celsius.

Nimeni nu iese pe strada fără mască, inclusiv cerșetorii, deși este greu de respirat chiar și fără mască. Se permite totuși lipsa măștii în Andaluzia doar când se ia masa la restaurant.

Spaniolii respectă cu strictețe măsurile de protecție

După toată suferința prin care spaniolii au trecut, aceștia au învățat din propriile greșeli, iar azi măsurile de protecție sunt respectate cu sfințenie de către toți cetățenii din teama de a nu umple din nou spitalele cu bolnavi de coronavirus.

Spania a dat drumul restaurantelor și în interior nu doar la terase, iar clienții au dreptul să scoată măștile cât sunt așezați la mese, însă atunci când merg la toaletă, ori când părăsesc locația sunt nevoiți să se protejeze cu mască.

Cu excepția restaurantelor, în toate celelalte spații închise, se poartă obligatoriu masca de protecție. Printre alte măsuri împotriva virusului sunt instalarea dispozitivelor cu dezinfectant la intrarea în restaurante, iar personalul poartă de asemeni măști în permanență.

Măsurile sunt respectate cu strictețe de toată lumea, mai puțin de către cei ce au probleme de sănătate, inclusiv probleme respiratorii.

De la primul caz apărut și până în prezent, Spania s-a confruntat cu 279.000 de cazuri de infectări cu SARS-COV-2, dintre care peste 28.000 de decese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: