Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Corinei Dănilă la 20 de ani?! Imagine unică cu Rianna

Cum arată fiica Corinei Dănilă la 20 de ani?! Imagine unică cu Rianna

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 20 de ani.

Recent, Corina Dănilă, cunoscuta actriță și prezentatoare TV, a împărtășit o imagine rară alături de fiica sa, Rianna Măgean, care a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Vedeta a transmis un mesaj emoționant în care și-a exprimat mândria și iubirea față de evoluția fiicei sale. Rianna, o tânără pasionată de fotografie și limbi străine, se bucură de un aspect remarcabil la vârsta de 20 de ani, moștenind frumusețea și determinarea mamei sale.

Corina Dănilă are o relație specială cu fiica ei

Corina Dănilă a dezvăluit că publică o singură dată pe an o fotografie cu fiica sa, iar de data aceasta fanii au avut privilegiul de a vedea cât de frumoasă este Rianna la această vârstă. Mesajul mamei exprimă recunoștința și admirația față de fiica sa, o tânără ambițioasă și curajoasă. Rianna, pasionată de fotografie și limbile străine, își construiește propriul drum, iar Corina Dănilă a subliniat că este binecuvântată să fie mama unei astfel de persoane extraordinare.

Corina Dănilă este cunoscută pentru discreția sa privind viața personală, iar Rianna a fost ținută departe de ochii curioșilor, după divorțul din 2009. Tânăra și-a sărbătorit recent cei 20 de ani, iar relația sa cu Corina Dănilă este una foarte apropiată. Rianna a descris-o pe Corina Dănilă ca fiind și prietenă, putând discuta cu ea despre orice, simțindu-se ascultată și sfătuită.

„O pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. Am multe amintiri frumoase cu mama mea, nu pot să aleg una în mod special; multe au legătură cu felul în care mă susține și e alături de mine”, potrivit Unica.ro.

Cariera Corinei Dănilă

Corina Dănilă și-a construit o carieră lăudabilă în televiziune, teatru și filmografie. Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1994, a devenit cunoscută în calitate de prezentatoare de știri. În domeniul actoriei, a interpretat diverse roluri, devenind celebră cu rolul Anei Dogaru în telenovela „Numai iubirea” (2004) și continuând să se impună în industrie.

Imaginea rară publicată de Corina Dănilă alături de fiica sa, Rianna, oferă fanilor o privire în evoluția acesteia la vârsta de 20 de ani. Mesajul plin de dragoste și mândrie al Corinei Dănilă subliniază legătura specială dintre cele două și dezvăluie o femeie tânără și talentată, continuând astfel să bucure și să inspire admiratorii.

„Tu m-ai făcut și continui să mă faci o persoană mai bună în fiecare zi. Mă inspiri să fiu cea mai bună, pentru că te văd pe tine cum te străduiești să fii cea mai bună. Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită în mine, pentru că văd un om extraordinar evoluând prin propria dorință de a fi o persoană mai bună. Te provoci în mod constant în moduri la care eu nu am visat niciodată la vârsta ta. Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta! Visează și bucură-te de călătorie!!!”, a spus Corina Dănilă la finalul lunii decembrie, când Rianna și-a sărbătorit aniversarea de 20 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: