Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Elenei Udrea! Eva Maria se transformă într-o domnișoară

Cum arată fiica Elenei Udrea! Eva Maria se transformă într-o domnișoară

GALERIE FOTO (2) Cum arată fiica Elenei Udrea! Eva Maria se transformă într-o domnișoară
Elena Udrea este o mămică fericită și nu pierde nicio ocazie să arate acest lucru. Recent, aceasta a postat o fotografie cu Eva Maria bucurându-se de zăpadă. Cum arată fiica Elenei Udrea la doi ani.

Cum arată fiica Elenei Udrea

Elena Udrea a născut-o pe micuța Eva Maria în Costa Rica, acolo unde a fost reținută. Fiica acesteia îi seamănă tot mai mult pe zi ce trece și devine o domnișoară elegantă. Zielele acestea, fostul ministru și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, s-au bucurat de zăpadă și au împărtășit pe rețelele de socializare imagini cu micuța lor fiică. Cum arată acum fiica Elenei Udrea.

Eva Maria are doar doi anișori, însă crește foarte repede și se bucură din plin de tot răsfățul familie. Celebra ei mamă nu ratează niciun moment și o fotografiază constant pentru a imortaliza evoluția fiicei ei. Fostul Ministru al Turismului a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale imagini spectaculoase cu Eva Maria în zăpadă.

Elena Udrea și-a arătat fiica într-o postare recentă pe pagina sa de Facebook. Eva Maria a împlinit doi ani în septembrie și se pare că îi moștenește eleganța și stilul mamei ei, pentru că adoră să fie fotografiată, mai ales că are o atitudine demnă de admirație, potrivit EVZ.

Cum arată fiica Elenei Udrea. Eva Maria a fost surprinsă în zăpada care s-a așternut în București, fiind îmbrăcată într-o salopetă, perfect echipată de iarnă. Aceasta a avut chiar un bulgăre în mână. Lângă ea apare un Golden Retreiver care o păzește fidel pe fetiță.

Cum arată fiica Elenei Udrea
Eva Maria, fiica Elenei Udrea

Elena Udrea a trăit clipe cumplite în detenția din Costa Rica

Elena Udrea a fost în arest în Costa Rica. Deși mulți ar crede că nu se compară condițiile din România cu cele de acolo, pentru aceasta lucrurile au stat altfel. Fostul ministru a povestit condițiile grele din arestul din Costa Rica, pe care le-a descris ca fiind mult mai dure comparativ cu detenția din România.

„Eu am trecut oarecum bine, pentru că știam cu cine mă lupt și de ce mi se întâmplă. Eram acolo ca o etapă a războiului cu sistemul. Faptul că eram acolo avea o miză. Mie mi-e frică de insecte, deci mai traumatizant era asta decât că nu era ușă la toaletă. Mai traumatizant a fost că am fost arestata cu Dorin și Alin Cocoș și am sărbătorit 18 ani de relație în arest. Dorin mi-a trimis printr-o doamnă gardian o felie de cozonac. Nu aveai voie, dar doamna și-a asumat riscul. Lăsasem un copil de 10 zile, rămăsese cu bunica, nu știa să mănânce lapte praf, i-am lăsat pe stradă fără să știu când mă întorc. M-a ajutat foarte mult că acolo erau foarte multe mame. În Costa Rica e interzis avortul, așa că la 19 ani aveau 3-4 copii. Mi-am dat seama că nu sunt singură și asta m-a făcut să rezist. Chiar dacă nu am avut pat, iar apoi am dormit cu Alina Bica pe un pat de 80 de cm, apă caldă nu era, ne spălam cu apă rece ca gheața, nu contau, ci doar gândul că Eva Maria era acasă fără mama ei”, a mai spus fostul ministru al dezvoltarii intr-un interviu acordat postului KanalD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: