Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Kamara. Artistul a vorbit deschis despre primul său copil

Cum arată fiica lui Kamara. Artistul a vorbit deschis despre primul său copil

GALERIE FOTO (7)

Cum arată fiica lui Kamara. Artistul a vorbit pentru prima oară despre copilul pe care îl are din prima căsătorie. Deși în prezent toată atenția lui îi este destinată lui Leon, fiul său care are probleme de sănătate, Kamara are și o relație apropiată cu fiica sa în vârstă de 22 de ani. Artistul a vorbit pentru prima oară despre fetița din prima căsătorie.

Cum arată fiica lui Kamara. Artistul a vorbit deschis despre primul său copil

Cum arată fiica lui Kamara. Unul dintre soliștii de la trupa Alb/Negru, Kamara, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta a devenit tătic pentru a doua oară, în urmă cu cinci ani. Deși puțini știu, Kamara mai are o fiică în vârstă de 22 de ani, din prima căsătorie. Vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fiica sa. Conform acestuia, fiica sa locuiește împreună cu iubitul ei, care-i este coleg de facultate, artistul menționând că este foarte ferciti că fiica sa ar putea să-i calce pe urme în ceea ce privește cariera. Sara este talentată și vrea să devină cântăreață! „Eu mai am o fată din prima căsătorie, dar eram mai mic, aveam 23 de ani. O iubesc foarte mult. Ea locuiește cu iubitul ei, are 22 de ani. Sara își urmează pașii ei. Face foto video cu iubitul ei, că sunt în același an. Are veleități în muzică. Așteptăm să vedem pe ce drum o ia”, a declarat Kamara.

Drama trăită de Kamara

Kamara a povestit că a avut o viață grea și își dorește că cei doi copii ai săi să aibă o viață ușoară fără probleme. Mai mult, artistul a declarat că va face tot ce-i stă în putință pentru a-i ajuta. După ce tatăl său a murit, Kamara a luat rolul de cap al familiei și să aibă grijă de frații săi mai mici. „Când a venit Leon m-a retrezit și mai mult la ce sunt. Pentru că de mic nu am avut timp pentru mine, eu i-am crescut pe frații mei mai mici. Tata a murit de tânăr. Eu aveam 7 ani, a trebuit să iau frâiele în mână. Mama se ducea la muncă. Așa că nu prea am avut copilărie. Am prins secvențe de distracție, de copilărie. Făceam multe năzbâtii, dar odată cu faptul că tata a murit, s-au schimbat lucrurile și am mai avut o perioadă, dar am avut multe responsabilități și așa, ușor responsabilitățile au luat locul”, a mai adăugat Kamara.

Totodată, artistul are un copil cu fosta sa soție, Oana, pe Leon care s-a născut prematur. Astfel, din cauza unui medic din Constanța, Leon a făcut o formă de paralizie cerebrală.”Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare”, declara Kamara despre nașterea fostei sale sotii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: