Redactia.ro
Home » Monden » Kamara, reacție dură la adresa lui Zannidache. „Este toxicitatea acelui grup. Îl văd ca o hienă”

Kamara, reacție dură la adresa lui Zannidache. „Este toxicitatea acelui grup. Îl văd ca o hienă”

Kamara, reacție dură la adresa lui Zannidache

Kamara, reacție dură la adresa lui Zannidache. Conflictele de la Survivor România 2021 încep să apar tot mai des, iar rudele concurenților își susțin fiecare punctul de vedere. Printre aceștia se află și Kamara, de la trupa Alb/Negru. Fratele său, Musty face parte din echipa Războinicilor, iar artistul a reacționat dur la adresa lui Zannidache, concurentul din echipa Faimoșilor.

Kamara, reacție dură la adresa lui Zannidache. „Este toxicitatea acelui grup. Îl văd ca o hienă”

Kamara, reacție dură la adresa lui Zannidache. Tensiunile între concurenții de la Survivor România încep să apară, iar telespectatorii văd comportamentul adevărat al acestora. În ultima vreme au existat conflicte între Faimoși care par să nu se mai înțeleagă din cauza neajunsurile, iar acest lucru se poate observa și pe traseu. Kamara, fratele lui Musty, din echipa Războinicilor a comentat atitudinea unor concurenți din show la Wowbiz și l-a criticat aspru pe Zannidacge, pentru felul în care se comportă cu colegii lui. Potrivit acestuia, artistul nu știe să se comporte și să comunice cu ceilalți. „El bagă discordie în grup. Dacă mă întrebați pe mine, Zanni este toxicitatea acelui grup, pentru că și nervii lui Jador vin din ceva, nu sunt din nimic.Da, el când pierde un punct e nervos, e normal, dar în rest, el e mai tânăr, probabil la 25 de ani nu a înțeles cum stă toată povestea asta.L-a luat celebritatea, l-a luat valul pe nepregătite și reacțiile pe care le are sunt din cauza asta, probabil”, este părerea solistului de la Alb/Negru.

De asemenea, Kamara a subliniat faptul că Zannidache jignește fetele în mod repetat și nu își cere scuze. „L-am văzut, fără părere de rău. Și nu își cere scuze, nu are remușcări. Eu îl văd ca o hienă. Eu zic că fiecare om are caracteristicile unui animal, în funcție de animalul cu care seamănă.Ăsta e felul lui de a fi. Se fofilează, atacă, ăsta e stilul lui”, a declarat Kamara, fratele lui Musty.

Zannidache îl atacă pe Jador

Conflictele dintre Faimoși par să nu mai aibă final. Cel mai recent episod din Survivor România a readus în discuție o problemă deja apărută. Conflictul a apărut de la dispariția mâncării celor din echipa Faimoșilor, iar acuzat este Zannidache. Artistul i-a șocat pe telespectatori când a declarat că, de fapt, cel care a furat mâncarea este Jador. „Sunt convins că e Jador, asta e strategia lui Jador. Mai face o de-asta când nu ești atent, nu fură de la oricine, ci de la cine nu e atent, și e foarte simplu pentru că mulți pleacă la plajă și nu își iau gențile. Așteaptă un moment de neatenție și ia de la oricine.El savurează momentul în liniște și când ne certăm apare Jador și spune să terminăm cu astea. Eu i-am spus că știu ce vrea el să facă aici”, spune Zannidache.

Ulterior, Zanni a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre colega sa, Elena Marin, ceea ce a atras dezaprobarea colegilor săi. Printre cei care s-au declarat nemulțumiți de felul în care acesta a trata-o pe Elena, s-a numărat și Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: