Redactia.ro
Home » Monden » Kamara face apel disperat pentru Leon. Fiul său are nevoie de bani pentru a face cea de-a opta operație

Kamara face apel disperat pentru Leon. Fiul său are nevoie de bani pentru a face cea de-a opta operație

GALERIE FOTO (5) Kamara face apel disperat pentru Leon

Kamara face apel disperat pentru Leon. Kamara are mari emoții pentru fiul său, Leon, în vârstă de șase ani care urmează să fie programat la cea de-a opta operație. Fiul său a fost diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, motiv pentru care a suferit numeroase intervenții chirurgicale.

Kamara face apel disperat pentru Leon.. Fiul său are nevoie de bani pentru a face cea de-a opta operație

Kamara face apel disperat pentru Leon. Solistul trupei  ”Alb Negru”, Kamara și fosta sa iubită, Oana, au mari emoții pentru fiul lor, Leon, care urmează să fie programat pentru cea de-a opta operație. Leon, în vârstă de șase ani a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică,  fiind operat de mai multe ori. Micuțul nu este speriat, după ce și-a petrecut o mare parte din copilăria sa în spitalele din țară și din străinătate. Așadar, fiul cel mic a lui Kamara este programat luna viitoare pentru un nou control medical, urmând să sufere o nouă intervenție chirugicală. De această dată, Leon urmează să fie operat în Spania. Potrivit Oanei, operația costă aproximav 5.000 de euro, iar aceasta presupune alungirea mușchilor de la mâini, dar și de la picioare.

Încă de când a venit pe lume, Kamara și Oana au făcut sacrificii financiare, apeluri disperante în emisiuni tv și pe rețelele de socializare pentru a-i dărui fiului lor o viață cât se poate de normală. Leon a fost născut prematur, la șapte luni, dar cu toate astea, acesta are o minte inteligentă și a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său. După cele șase tratamente cu celule stem și una pentru alungirea mușchilor, Leon este programat pentru cea de-a opta operație. “Leon este bine acum, tocmai ce a venit de la Timișoara, a fost internat, pentru că a făcut recuperare medicală, acolo a putut să facă mai intens pentru că sunt anumite aparate speciale care i-au stimulat mușchii destul de mult. Urmează să mergem în Spania, în luna martie, la control și medicii să decidă dacă o să fie operat pentru a opta oară. De această dată, intervenția presupune partea de alungire a mușchilor de la mâini, dar și de la picioare, iar costul ajunge la 5.000 de euro”, a declarat Oana pentru Playtech.ro

Leon a început să meargă

Eforturile medicilor încep să dea roade, având în vedere că Leon a reușit să facă primi pași, bucurându-i pe părinții lui. “Ne bucurăm de copil, este copilul nostru. Este super inteligent, cântă, și asta ne bucură sufletele. Sperăm să se facă bine cât mai repede. Cât despre numărul de intervenții finale, care ar trebui făcute, nu știu. Totul depinde de medici, noi facem tot posibilul ca Leon să fie sănătos și să îi fie bine”, a mai adăugat  mama lui Leon.

În urmă cu doi ani, Kamara și Oana s-au despărțit, dar au decis să rămână în relații bune de dragul copilului lor. Cei doi depun eforturi mari pentru a face rost de bani pentru tratamentul lui Leon. Kamara acceptă să meargă la toate emisiunile de divertisment pentru a strânge cât mai mulți bani, iar Oana a făcut videochat. Atât Oana,cât și Kamara au deschis trei conturi în care cei cu suflet mare pot depune bani, pentru tratamentul lui Leon.

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: