Redactia.ro
Home » Monden » Vești bune pentru Kamara! Care este starea de sănătate a fiului său, Leon

Vești bune pentru Kamara! Care este starea de sănătate a fiului său, Leon

GALERIE FOTO (3) Vești bune pentru Kamara! Care este starea de sănătate a fiului său, Leon

Kamara a vorbit despre starea de sănătate a fiului său, Leon. Se pare că după ultima intervenție chirurgicală suferită, micuțul începe să se simtă mai bine și deja se văd progresele.

Care este starea de sănătate a fiului său, Leon

Kamara este un tată de nota 10! Artistul a luptat din greu pentru a putea să-și ajute copilul să fie unul normal și să se vindece de cumplita boală de care suferă. După ani buni de tratamente și operații, se pare că micuțul începe să se simtă mai bine.

”Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți. Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată. Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă”, a spus Kamara la Antena Stars.

Vești bune pentru Kamara! Care este starea de sănătate a fiului său, Leon

Care este starea de sănătate a fiului său, Leon? Mai mult, Kamara a declarat că fiul lui urmează să mai treacă printr-o intervenție chirurgicală, iar acesta tratează totul cu optimism, așa cum a făcut întotdeauna. Artistul i-a fost mereu alături fiului său și orice reușită, fie ea cât de mică, i-a bucurat sufletul, scrie cancan.ro.

”Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon. Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a adăugat Kamara.

De ce boală suferă Leon

Fiul lui Kamara, în vârstă de 43 de ani, solistul trupei Alb Negru, a încercat din răsputeri să strângă bani pentru fiul său Leon. Băiețelul are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală.

Oana și Kamara au divorțat anul trecut, după un mariaj presărat cu bune și rele. Frumoasa brunetă i-a oferit artistului un moștenitor, însă, pe fondul nașterii sale premature, la doar 36 de săptămâni și a unor erori medicale, acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă. Deși a evitat să deschidă acest subiect, artistul s-a destăinuit într-un interviu acordat în urmă cu un an și a vorbit despre greșelile de pe urma cărora micuțul are acum de suferit.

Vești bune pentru Kamara! Care este starea de sănătate a fiului său, Leon

Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare. Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru.

Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați”, a povestit Kamara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: