Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Marius Moga. Maria s-a transformat într-o domnișoară superbă

Cum arată fiica lui Marius Moga. Maria s-a transformat într-o domnișoară superbă

GALERIE FOTO (7) Cum arată fiica lui Marius Moga.

Cum arată fiica lui Marius Moga. Celebrul artist se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Marius Moga trăiește o poveste de dragoste alături de Bianca Lăpuște și au împreună o fetiță minunată. Blondina a renunțat la cariera de reporter la PRO TV pentru a-și întemeia o familie cu artistul. Cum arată fiica celor doi?

Cum arată fiica lui Marius Moga. Maria s-a transformat într-o domnișoară superbă

Cum arată fiica lui Marius Moga. Formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizul românesc. Marius Moga și frumoasa sa soție, Bianca Lăpuște sunt o familie fericită și împlinită. Cei doi au împreună o fetiță, de care sunt extrem de mândri. Bianca a renunțat la meseria de reporter la PRO TV pentru a se dedica în întregime familiei. Ulterior, blondina și-a găsit jobul perfect la firma de producție a soțului său, DeMoga Music. „E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestea Bianca.

În această vară, Bianca și Marius vor împlinit 7 ani de căsnicie și se iubesc la fel ca în prima zi. La numai un an de căsătorie, Bianca o aducea pe lume pe Maria. Ei bine, anii au trecut, iar fetița s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cei doi postează rar poze cu fiica lor. În această toamnă, Maria Elisabeta va împlini șase ani. „Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate”, mărturisea Bianca într-un interviu mai vechi.

Maria își mai dorește o soră sau un frate

Prezenți într-o emisiune tv, Marius Moga și Bianca au vorbit despre viața lor de familie. Întrebați dacă Maria își mai dorește o soră sau un frate, artistul a spus clar că fetița vrea cu ardoare să aibă un partener de joacă. . “Își dorește! Noi i-am promis. I-am promis în general că o să mai facem. Adică tuturor le-am promis (…) Este doar despre acel moment în care ești dispus să înceapă”, a declarat Bianca. Soția artistului a mai spus că amândoi își mai doresc un copil, dar încă nu e momentul. “Am mai fost o dată acolo și știm cum începe”, a mai spus aceasta.

Marius Moga și Bianca s-au mutat în afara Bucureștiului, departe de aglomerație. Odată cu pandemia de coronavirus, cei doi au decis să facă o schimbare importantă, așa că au ales să se mute la Cernica. Aceștia sunt vecini cu Smiley, care de curând a devenit tătic, după ce Gina Pistol a născut o fetiță sănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: