Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, la aproape 6 ani de când a dispărut de pe TV

Cum mai arată Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, la aproape 6 ani de când a dispărut de pe TV

Deși a dispărut de mult timp din televiziune, renunțând la cariera de reporter PROTV pentru a se dedica rolului de mămică, Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, este la fel de frumoasă și se bucură alături de acesta de sărbătorile de iarnă. De Crăciun, cei doi s-au fotografiat lângă Brad și li se pot citi iubirea și fericirea pe chip.

Cum mai arată Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga a devenit mamă la doar 21 de ani, în urmă cu aproape 6 ani. A renunțat la cariera de reporter pentru a da naștere unui copil cu Marius Moga. Cu toate că nu a mai fost văzută mult timp pe micile ecrane, Bianca Lăpuște este la fel de frumoasă și zâmbitoare. Într-o fotografie de pe rețelele de socializare, Bianca apare alături de soțul ei, Marius Moga, lângă bradul de Crăciun și pare foarte fericită, potrivit Click.ro.

Bianca Lăpuște și Marius Moga au o fetiță de cinci ani

În anul 2015, Bianca Lăpuște a născut o fetiță, pe nume Maria Elisabeta. Pe atunci, ea avea doar 21 de ani. Cu toate că a devenit mamă de tânără, Bianca a considerat acest lucru un avantaj.

“Pentru mine este un avantaj uriaș. Întâmplător, am urmat modelul mamei mele, care m-a avut tot la vârstă de 21 de ani. Dar asta nu înseamnă că pentru oricine ar reprezenta un avantaj. E adevărat că voi fi mai apropiată de ea, ca vârstă, însă cred că decizia de a avea un copil este mult mai complexă de atât și ține de mult mai mulți factori”, spunea Bianca Lapuste într-un interviu pentru ”Vorbește Lumea.”

Bianca a spus despre Marius Moga că este un tată implicat în creșterea fetiței lor. De altfel, cei doi se consultă pentru orice în educarea copilului lor.

”Implicat, activ și cu o iubire infinită. E adevărat că Maria Elisabeta e slăbiciunea lui și invers. Sunt și prieteni. Ne sfătuim și stabilim împreună cum să procedam, iar acum am observat că nu trece o zi fară să mă convoace la o mini-ședință și să-mi spună tot ce a aflat sau a citit. Iar eu, bineînțeles, sunt foarte mandră”, spunea Bianca pentru ”Vorbește Lumea”.

Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au căsătorit civil în iunie 2015. În 2016 s-au cununat religios, odată cu botezul fiicei lor.

A fost doar cununia civilă, doar cu cei din familie, la Alba Iulia, acasă la Marius. Deocamdată, de nuntă nu avem nimic planificat, suntem în tabăra de muzică, în acest moment”, a spus Bianca pentru Click.ro.

marius-moga-bianca-nunta

Cu ce se ocupă acum Bianca Lăpuște

Bianca Lăpuște a fost corespondent de la Iași pentru Știrile Protv. Deși a profesat acolo, ea este originară din Cluj. S-a cunoscut cu Marius Moga atunci când a fost chemată să lucreze ca reporter la București. Cu toate că nu a mai apărut la TV ea se ocupă de partea de PR a firmei soțului ei, DeMoga Music.

Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva„, declara Bianca Lăpuşte atunci când s-au cunoscut și au confirmat relația.

bianca-marius-moga-fetita-basma

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: