Redactia.ro
Home » TV » Cum arată fiica Ozanei Barabancea, de fapt. Gloria are 17 ani și este o adolescentă talentată

Cum arată fiica Ozanei Barabancea, de fapt. Gloria are 17 ani și este o adolescentă talentată

GALERIE FOTO (7) ozana barabancea coronavirus

Fiica Ozanei Barabancea împlinește 17 ani, prilej cu care artista a decis să îi transmită un mesaj emoționant. Ozana Barabancea are toate motivele să fie mândră, fiind mama a doi copii, Gloria, și băiatul ei, Andrew. 

Cum arată fiica Ozanei Barabancea, de fapt. Gloria are 17 ani și este o adolescentă în toată firea

Ziua de 18 februarie pare să fie o zi extrem de importantă pentru Ozana Barabancea, fiica acesteia, Gloria, împlinind 17 ani. Cu această ocazie, solista i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde  a decis să distribuie și câteva fotografii cu cea care este acum adolescentă.

La mulți ani, Gloria noastră dragă! Să fii binecuvântată și să trăiești in credință și iubire de Hristos, de familia ta, de semenii tăi și de țara ta . Să ai grijă de tine și de virtuțiile tale! Să știi că te iubim și suntem mândri de tine in fiecare secundă. Ești un dar frumos și neprețuit. Să fii fericită! Te iubim mult și ii multumim Lui Dumnezeu că te avem . Mama si fratele tău”, a fost mesajul Ozanei pentru fiica sa.

Gloria este elevă la Liceul George Enescu din București și a moștenit talentul amamei sale pentru muzică. Tânăra studiază pianul și deja a obținut premii la concursuri naționale și internațional.  Anul trecut, adolescenta s-a clasat în top 25 în cadrul unei competiții internaționale pentru pian.

Napoletan Master Competition! Gloria ne-a adus o maaare bucurie! Ea s-a clasat în TOP 25 de concurenţi (din 125 de concurenţi) din toată lumea, fiind doar trei români la categoria ei! Bravooooo, Gloria! Sunt mândră că sunt mama ta!”, a scris Ozana Barabancea după ce a aflat rezultatul fiicei sale.

Ozana, care în urma divorțului de soț i-a crescut singură pe copii, este o mamă extrem de devotată și de mândră de Andrew și de Gloria, dovadă stând și cuvintele frumoase pe care aceasta i le adresează ori de câte ori are ocazia.

Mai mult, deși a fost întotdeauna extrem de discretă cu viața personală, Ozana a vorbit întotdeauna cu drag despre familia ei, care este formată acum din ea și cei doi copii. Solista a fost căsătorită în trecut cu Sorin Terinte, un pianist de succes, însă au divorțat în 2004 după ce ea l-a surprins în pat cu o altă femeie. Cei doi au rămas în relații bune atunci, însă, în urmă cu 6 ani, artista l-a dat în judecată deoarece nu contribuia cum trebuie la întreținerea celor doi copii ai ei, cerând astfel o reeevaluare a sumei aferente pensiei alimentare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: