Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Ralucăi Moianu. Ce face Mara, în memoria tatălui ei

Cum arată fiica Ralucăi Moianu. Ce face Mara, în memoria tatălui ei

GALERIE FOTO (6) Cum arată fiica Ralucăi Moianu

Cum arată fiica Ralucăi Moianu. Una dintre cele mai cunoscute și talentate prezentatoare tv din România a fost nevoită să treacă prin mai multe situații dificile, după ce soțul său a murit. Este vorba despre Raluca Moianu, cea care a fost martoră a multor împăcări, care au avut loc în emisiunea prezentată chiar de ea, „Iartă-mă”, difuzată pe TVR 1.

Cum arată fiica Ralucăi Moianu. Ce face Mara, în memoria tatălui ei

Cum arată fiica Ralucăi Moianu. Raluca Moianu, în vârstă de 51 de ani este o femeie puternică, care a reușit să treacă peste situații dure și pline de durere. Aceasta a fost căsătorită cu Marius Ancuța, care s-a stins dim viață în 2013, când a pierdut lupta în fața unei boli cumplite. Plecarea lui din această lumă i-a cauzat prezentatoarei tv multă durere. Din fericire, Raluca Moianu are un cadou minunat de la soțul său, pe Mara Ilinca. Multă lume s-a întrebat ce mai face și cum arată fiica Ralucăi Moianu. Fiica vedeti s-a transformat într-o adevărată domnișoară și seamănă extrem de mult cu mama sa. În urmă cu un an, Mara a câștigat locul 3 la Miss Boboc, iar mama sa a fost foarte mândră de reușita acesteia.

În vârstă de 16 ani, Mara a intrat la liceu la colegiul național I.L. Caragiale. Se pare că fiica Ralucăi Moianu visează să devină medic, aceeași meserie pe care a avut-o și tatăl ei, Marius Ancuța. Prezentatoarea Tv a vorbit într-un interviu acordat pentru Playtech.ro, despre fiica sa și legătura pe care aceasta o are cu tatăl său. Potrivit acesteia, Mara îi seamănă leit tatălui său, decedat din cauza cancerului la plămâni. ”Îi seamănă tatălui ei foarte tare și nu doar fizic. E microbistă convinsă, înainte de pandemie îi plăcea să meargă pe stadion. Spune că va fi medic, ca tatăl ei. Doar că ea își dorește să facă pediatrie, nu stomatologie. Îi plac copiii și ar face orice să îi știe bine, sănătoși, a declarat prezentatoarea tv. În amintirea soțului său, Raluca Moianu organizează în fiecare an, Turneul ”Marius Ancuta Classic”. Acesta a fost înființat de cei de la Academia de snooker RST.

Raluca Moianu, momente dificile după moartea sotului său

În 2018, Raluca Moianu și-a pierdut soțul, după o luptă crâncenă cu cancerul. Marius Ancuța a fost comentar sportiv și medic, iar soția sa i-a fost alături în cele mai grele momente. Acesta s-a luptat până în ultima clipă cu cancerul la plămâni. La un moment dat, aceasta a declarat că a întâmpinat o perioadă dificilă după moartea soțului ei. „Ziarele au scris că am fost în depresie. Nu, nu am fost în depresie. Am fost, însă, foarte tristă. Anul de doliu este important, n-aş fi putut să încep o relaţie sau să mă mărit imediat. N-aş fi putut. Am prieteni foarte buni„, a spus Raluca. Mai mult, Raluca a declarat că după moartea soțului a plecat împreună cu fiica sa în America de Sud, acolo unde aceasta a copilărit. Cele două au stat un an de zile, timp în care au reușit să iasă din starea de tristețe. Raluca Moianu și Marius Ancuța au divorțat în 2013, după ce prezentatoarea tv l-a înșelat pe acesta cu un coleg de breaslă. Dar faptul că aveau un copil împreună, i-au determinat să-și mai ofere o șansă. Ulterior, comentatorul sportiv a aflat că suferă de o boală incurabilă, din cauza căreia a și murit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: